Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα βλέματα στον... Ενγκόγκ!

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νταβίντ Ενγκόγκ ήταν το σημείο αναφοράς στο  φιλικό παιχνίδι του Ιστορικού με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη...

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νταβίντ Ενγκόγκ ήταν το σημείο αναφοράς στο  φιλικό παιχνίδι του Ιστορικού με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γάλλος επιθετικός αν και έχει πραγματοποιήσει λίγες προπονήσεις με τα κυανέρυθρα, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος κυριάρχησε και στα 90 λεπτά του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, καθώς ο Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των διεθνών Καρίμ, Μασούντ, Αντωνιάδη, Μπεν, Σιώπη, Ρισβάνη Βουκελάτο και των τραυματιών Μασούρα, Σαββίδη.

Μάλιστα, στον πάγκο της ομάδας βρέθηκαν και πέντε παίκτες από την Κ20 του συλλόγου, ώστε να υπάρχουν επιλογές για τον Σέρβο προπονητή.

Θυμίζουμε ότι το φιλικό παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πρέπει να πάει στην Βοστώνη για θεραπεία.

Το παιχνίδι:

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε την απόλυτη κατοχή του παιχνιδιού, όμως έπεσε πάνω σε «τοίχο», καθώς ο Αχαρναϊκός είχε καλή αμυντική λειτουργία, έχοντας στο μυαλό του μόνο να μην δεχτεί κάποιο τέρμα.

Στο 20’ μετά από όμορφη επιθετική ενέργεια, ο Βλάχος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Αποστολίδη, όμως, να μπλοκάρει.

Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φούντα και κάποιες κόντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Κόρμπος έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που έκανε κόντραρε σε πόδια αμυντικού του Αχαρναϊκού.


Στο 33’ ξανά ο Κόρμπος προσπάθησε με σουτ να απειλήσει, όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς συνέχισαν να έχουν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37’ είχαν την καλύτερη τους στιγμή. Ο Φούντας έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει δύσκολα.

To 0-0 τελικά ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Με το ίδιο σκηνικό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να διασπάσει την διπλή άμυνα ζώνης του Αχαρναϊκού.

Λίγο έλειψε να αποφέρει καρπούς η πίεση στο 54’, όταν ο Ολαϊτάν έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, έκανε και το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων όμως να διώχνει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 66’ ήρθε η πρώτη υποψία ευκαιρίας του Αχαρναϊκού, με τον Πο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Θεοδωρόπουλο να αντιδράσει σωστά, διώχνοντας την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό ήρθε η στιγμή που «σηκώθηκε» η εξέδρα. Ο Νταβίντ Ενγκογκ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με τους κυανέρυθρους φιλάθλους να χειροκροτούν παρατεταμένα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε συνεχώς το «πάνω χέρι», ωστόσο αν και έφτανε μέχρι την περιοχή του αντιπάλου της, δεν μπορούσε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία.

Στο 85’ ο Ολαϊτάν έκανε ένα πανέξυπνο μονοκόματο σουτ έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των «πρασίνων» να μπλοκάρει.

Ο Ενγκόγκ έκανε κάποιες πολύ όμορφες ατομικές προσπάθειες, δίνοντας μία εικόνα στους φιάθλοθς του συλλόγου για τις πολλές ικανότητες του.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Θεοδωρόπουλος), Πατσατζόγλου, Οικονόμου (55’ Γκιοατά), Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος, Κρητικός (46’ Πινιώτης), Καθάριος, Φούντας (81’ Αντωνακόπουλος), Ολαϊτάν, Αργυρόπουλος (67’ Ενγκόγκ)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Ματσούκας

Έπαιξαν και οι: Ψιάνος, Πολ, Ψύχος, Παπανικολής, Τσαλακίδης, Καραντασιάδης, Κυριαζόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια