Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Ουζουνίδης για τον Πανιώνιο

Την δική του θέση για τα όσα έγιναν με τον Πανιώνιο ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με συνέντευξη του στην Έρα Σπορ. Ο έμπειρος προπονητής...

Την δική του θέση για τα όσα έγιναν με τον Πανιώνιο ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με συνέντευξη του στην Έρα Σπορ.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε παράλληλα -μεταξύ άλλων- για το φετινό ρόστερ του Ιστορικού, για τον Σιώπη και για τον Ρισβάνη.

Για το ότι υπήρξε το πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού:

«Όταν κάνεις μια καλή χρονιά είναι λογικό να είσαι στους υποψήφιους για τον πάγκο μιας άλλης ομάδας. Όπως πέρυσι έγραφαν ''Ουζουνίδης για Παναθηναϊκό, για Αστέρα''. Αντί να είναι κάποιοι χαρούμενοι που τους ζητά μια άλλη ομάδα με άλλους στόχους, που δεν είναι ανταγωνίστρια, συνέβη ό,τι συνέβη».

Για το αν είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και για τα όσα συνέβησαν με τον Πανιώνιο:

«Δεν είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αν είχα συμφωνήσει, θα ήμουν προπονητής του. Στο συμβόλαιό μου είχα ρήτρα, την οποία θα μπορούσε να καταβάλει οποιαδήποτε ομάδα με την οποία θα συμφωνούσα βεβαίως και εγώ. Δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο στη ρήτρα. Επειδή τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό δεν θέλω να πω πολλά. Έγιναν, όμως, κάποια πράγματα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, που δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Το μόνο που θέλω να πω και επιτρέπεται να πω είναι ότι ο πρόεδρος ήταν ενήμερος για όλα. Τώρα, γιατί υπήρξαν ανακοινώσεις από οργανωμένους και παράγοντες να ρωτήσετε τους ίδιους. Ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι έκανα κάτι πίσω από την πλάτη του. Το λέω ξεκάθαρα τώρα ότι είχα ενημερώσει και διοίκηση και πρόεδρο…».

Για το αν ήταν ανέντιμη η συμπεριφορά του, όπως κατηγορήθηκε:

«Για εμένα υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Δεν ήμουν εκείνος που θα προχωρούσε ή θα σταματούσε κάτι. Αλλωστε, όπως είπα, υπήρχε η ρήτρα. Ωστόσο, ανέντιμος και ανήθικος θα μπορούσα να είμαι αν είχα παραιτηθεί από τον Πανιώνιο και πήγαινα για παράδειγμα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ή άλλου. Θα μπορούσα να το είχα κάνει νωρίτερα αυτό, αφού είχα πρόταση με πολύ περισσότερα χρήματα από τον Πανιώνιο. Με ενόχλησαν πολύ οι δηλώσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου.

Το να βγαίνεις και να χαρακτηρίζεις έναν προπονητή που δεν σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Το θέμα μου δεν είναι το οικονομικό, με ενόχλησε το ότι ήταν όλα εν γνώσει της διοίκησης και δεν μπορείς να βγαίνεις και να κατηγορείς κάποιον για ανηθικότητα, ενώ σε έχει ενημερώσει… Στους παίκτες είχα πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εγώ είμαι εδώ. Ξέρετε από τη δουλειά σας πόσες φορές έχουν γραφτεί ότι πας εδώ. Πας εκεί… Κάθε έναν πρέπει να τον κολακεύει ένα τέτοιο ενδιαφέρον. Κρίμα που με τη συμπεριφορά κάποιων φτάσαμε στα δικαστήρια».

Για το ότι έμεινε χωρίς ομάδα:

«Είμαι μια χαρά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, είτε θετικό είτε αρνητικό… Σε αυτή την περίπτωση έγινε λάθος, στο οποίο εγώ δεν είχα καμία ευθύνη. Είχα συζητήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά είναι δύσκολο να πάει Έλληνας προπονητής στο εξωτερικό. Ζητούν βιογραφικό και τι να δείξω: Ότι έβγαλα τον Πανιώνιο πέμπτο στο ελληνικό πρωτάθλημα;».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Πανιώνιος, τον οποίο εκείνος σχεδίασε:

«Ο Πανιώνιος ήταν έτοιμος αγωνιστικά. Δημιούργησα μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Μόνο με δικά της λάθη δεν θα διεκδικήσει είσοδο στην πεντάδα. Η ομάδα έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες και πολύ καλούς χαρακτήρες. Είναι θέμα της εξυπνάδας του προπονητή να κρατήσει το ίδιο στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού και το κάνει. Είχα σχεδιάσει μια καλύτερη ομάδα από την περσινή και θέλω για τους παίκτες να πάνε μπροστά. Δεν ξεχνώ ότι όταν είχαν έρθει οι οργανωμένοι ήταν όλοι δίπλα μου».

Για τον Σιώπη:

«Τον πήρα στον Πλατανιά και τον έβαζα αντί του Αγκιλέρα. Πολλοί λένε για το ύψος του. Είναι σε μια θέση, που δεν χρειάζεται τόσο πολύ. Έχει απίστευτα κοψίματα, έχει βελτιωθεί πολύ με την μπάλα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ακόμη ψηλότερο επίπεδο».

Για τον Ρισβάνη:

«Ο Ρισβάνης ήρθε δανεικός από τον Παναθηναϊκό, όπου είχε παίξει στην αρχή, αλλά μετά δεν αγωνίστηκε. Είναι έξυπνο παιδί, ήξερε ότι μπορούσε να τον βοηθήσει ο Πανιώνιος και το τεχνικό του τιμ (όχι μόνο εγώ). Έκανε τη σωστή επιλογή να ζητήσει να μείνει στο Πανιώνιο. Έχει προοπτικές, έχει προσόντα, θέλει και άλλη δουλειά και θα το κάνει για να φτάσει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια