Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μισιακός: «Η άμυνα βασικό στοιχείο με το Ψυχικό»

Από το Ψυχικό το Σάββατο (17/9) το απόγευμα (5μ.μ.) για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του μπασκετικού...

Από το Ψυχικό το Σάββατο (17/9) το απόγευμα (5μ.μ.) για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του μπασκετικού Πανιωνίου.

Ο Νίκος Οικονόμου όλο αυτό το διάστημα δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του στο γήπεδο, προκειμένου ο «Ιστορικός» να είναι έτοιμος.

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας για το κύπελλο. Πάντα στα πρώτα παιχνίδια οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και σίγουρα αυτά τα ματς κρύβουν δυσκολίες, αλλά αυτό που εμείς πρέπει να προσέξουμε είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί η ομάδα του Ψυχικού διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο» εξηγεί ο άμεσος συνεργάτης του Οικονόμου στον πάγκο των «κυανέρυθρων» Δημήτρης Μισιακός.

«Σίγουρα το πρώτο στοιχείο που είναι πολύ βασικό και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα είναι η αμυντική λειτουργία γιατί στην περίοδο που βρισκόμαστε οι επιθετικές συνεργασίες δύσκολα μπορούν να εκτελεστούν με ακρίβεια, άρα η συγκέντρωση στην άμυνα είναι βασικό στοιχείο όσον αφορά την έκβαση του αγώνα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια