Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ματαλών: «Με ενέργεια και συγκέντρωση...»

Στην Βόνιτσα με τον Αίολο Αστακού καλείται να αναμετρηθεί αύριο (24/9, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλ...

Στην Βόνιτσα με τον Αίολο Αστακού καλείται να αναμετρηθεί αύριο (24/9, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Νίκος Οικονόμου προπόνησε σήμερα το πρωί τους «κυανέρυθρους» και στην συνέχεια αναχώρησαν οδικώς για την Βόνιτσα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών

«Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια στο κύπελλο με το Ψυχικό και τους Μαχητές Πεύκων και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας παρόμοια εικόνα και απέναντι στον Αίολο Αστακού, ώστε στην επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με ομάδα από την Α1 να κάνουμε μια καλή πρόβα και να μας δει ο κόσμος μας» δήλωσε ο Μάριος Ματαλών, που είναι ένα από τα δυνατά «όπλα» του «Ιστορικού».

Η κούραση από τα ταξίδια είναι κάτι που καλούνται να αφήσουν πίσω οι Νεοσμυρνιώτες, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

 «Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση των δυο συνεχόμενων ταξιδιών, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία των τελευταίων αγώνων και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε μια άγνωστη έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις» προσθέτει ο πλέι μέικερ του Πανιωνίου και καταλήγει: «Αν βγάλουμε την ενέργεια και την συγκέντρωση των δυο προηγούμενων παιχνιδιών μπορούμε να κοντράρουμε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

 Πρέπει όμως, αυτά τα δυο στοιχεία η ενέργεια και η συγκέντρωση να βγαίνουν σε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια