Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις»

Μία παλιότερη ιστορία ξαναήρθε στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε στην "υπόθεση" του Ανδρέα Σάμαρη. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε συνέν...

Μία παλιότερη ιστορία ξαναήρθε στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε στην "υπόθεση" του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα αναφέρθηκε στα 2,5 εκατομμύρια που έχασαν οι κυανέρυθροι, όταν ο Ολυμπιακός εξαγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης (25%), το οποίο είχε μπει στην συμφωνία.

Βέβαια, είναι γνωστό ότι αυτό είχε συμβεί από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία είχε επιλέξει τότε να βάλει άμεσα κάποια λεφτά στα ταμεία της, με την κατάσταση οικονομικά να είναι τραγική λόγω των δικών της χειρισμών.

Θυμίζουμε, ότι η διοίκηση των Δάρα και Ζαμάνη από την πρώτη στιγμη που ανέλαβαν το τιμόνι της ΠΑΕ έβαλαν σε μία σειρά το οικονομικό κομμάτι και έφεραν τα πράγματα πλέον να είναι σε μία πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα, η τωρινή διοίκηση ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν, όταν ανέλαβαν την ομάδα, ήταν να στραφούν κατά των ανθρώπων της προηγούμενης ΠΑΕ και να τους καλέσουν να λογοδοτήσουν.

Ανάλογη είναι και η δήλωση του Δάρα, η οποία δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και η οποία είναι σχετική με δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ από το 2014 (22/09): «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη».



Δεν υπάρχουν σχόλια