Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο διεθνές τουρνουά Λευκάδας ο Πανιώνιος

Μετά την ενσωμάτωση και της Αλεξάνδρα Πίτερσεν  η ομάδα των Γυναικών του Πανιωνίου ετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τη συμμετοχή της...

Μετά την ενσωμάτωση και της Αλεξάνδρα Πίτερσεν  η ομάδα των Γυναικών του Πανιωνίου ετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει η Νίκη Λευκάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητας και το Δήμο Λευκάδας. Θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ομώνυμου νησιού, με τη συμμετοχή των ομάδων: Νίκη Λευκάδας, Πανιώνιος, Κρόνος Αγ. Δημητρίου και Μοντάνα (νταμπλούχος Βουλγαρίας).

Μέρα με τη μέρα, οι αθλήτριες της ομάδας του Ιστορικού δείχνουν να αφομοιώνουν καλύτερα όσα τους ζητά το προπονητικό δίδυμο και όλοι μαζί προσδοκούν ότι η συμμετοχή στο τουρνουά θα αποφέρει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν στις αρχές του Οκτώβρη, πρώτα για το θεσμό του Κυπέλλου και στη συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Α1.

Με την ευκαιρία η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του Πανιωνίου ευχαρίστησε και δημόσια τη Διοίκηση της Νίκης Λευκάδας τόσο για την πρόσκληση της στο τουρνουά, όσο και την παροχή διευκολύνσεων για τη διαμονή της αποστολής του Πανιωνίου στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια