Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φούντας: «Ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι...»

Να πάει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν είναι ο στόχος του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο εξτρέμ του Ιστο...

Να πάει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν είναι ο στόχος του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο εξτρέμ του Ιστορικού, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στην "Nova" και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων-στο ιδανικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και στο εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε.

Αναλυτικά:

«Προσπαθώ στην προπόνηση να δουλεύω όσο μπορώ το σουτ. Επειδή έχω δυνατό σουτ κάθομαι μετά την προπόνηση και δουλεύω. Βολ πλανέ είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω», δήλωσε αρχικά για το γκολ που σημείωσε.

Για την εύκολη νίκη επί του Αστέρα: «Εμείς αυτό που είπαμε από το ζέσταμα ήταν ότι θα μπούμε μέσα να δώσουμε το 100% γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη ώστε να μας βοηθήσει στη συνέχεια στο ψυχολογικό κομμάτι. Πιστεύω ότι το καταφέραμε με ένα καλό απόγευμα για εμάς και τους οπαδούς μας».

Για τον Μιλόγεβιτς: «Ήρθε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν σαν να χάσαμε λίγο τα βήματα μας και ο προπονητής προσπαθούσε να μας περάσει κάποια πράγματα που είχε στο κεφάλι του. Να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στα καινούργια πράγματα που θέλει. Πιστεύω ότι σιγά σιγά το καταφέρνει. Του έχουμε εμπιστοσύνη, μας βοηθάει και τον βοηθάμε στην προπόνηση. Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός και βοηθάει όλα τα παιδιά».

Για το γεγονός ότι έπαιζε κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Πήγα και χαιρέτησα τους ανθρώπους της Τρίπολης και μου είπαν συγχαρητήρια. Μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και μου είπαν ότι αξίζω να πάω ψηλά. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια».

Για το βολ πλανέ: «Σίγουρα το βολ πλανέ δεν το βλέπουμε συχνά. Μόνο στο εξωτερικό βλέπουμε περισσότερο τέτοια γκολ. Ελπίζω να δούμε κι άλλα τέτοια γκολ».

Για το αν ήταν τόσο εντυπωσιακός ο Πανιώνιος ή τόσο κακός ο Αστέρας: «Να σας πω την αλήθεια ήμασταν εμείς καλά. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυναμικά. Φάνηκε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Ακόμη και το χαμένο πέναλτι μας έδωσε περισσότερη δύναμη και γι αυτό καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον φετινό στόχο του Πανιωνίου: «Ο στόχος είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτή είναι η αλήθεια. Ίσως είναι η Ευρώπη, ίσως το Κύπελλο, αλλά θέλουμε το βήμα παραπάνω».

Για τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα με βάθος. Χθες δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένοι και ένιωσα ότι δεν ήθελαν τόσο το ματς. Μπορεί να πίστευαν ότι θα το πάρουν χωρίς να μοχθήσουν. Είναι μία καλή ομάδα όμως και πιστεύω θα πάει ψηλά. Έχει καλό προπονητή, ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα και εύχομαι να πάει καλά».

Για το λόγο που έφυγε από τον Αστέρα: «Είχα θέματα με τραυματισμούς και έμεινα κάποιο διάστημα εκτός η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη με όσα συνέβησαν και έτσι αποφασίσαμε οι δύο πλευρές να φύγω και να πάω σε κάποια άλλη ομάδα».

Για το αν έκανε κακό στον Αστέρα το γεγονός ότι δεν είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος: «Δεν θα το έλεγα γιατί στα φιλικά ο Αστέρας είχε συνεχόμενες νίκες. Έδειχνε καλό πρόσωπο και έλεγες ότι στο πρωτάθλημα θα πάει πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι θα στρώσει η ομάδα».

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος: «Κάποια στιγμή λες πότε θα παίξω μπάλα. Γιατί γίνεται όλο αυτό;. Είναι περίεργο και ψυχοφθόρο. Επίσης φοβάσαι μην τραυματιστείς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα φιλικά είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια».

Για το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πιστεύω θα το πάρει αυτός που θα είναι συγκεντρωμένος και θα δουλεύει σκληρά. Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος πιστεύω ότι έχει δέσει πιο πολύ και πιστεύω ότι θα καταφέρουν τον στόχο που έχουν βάλει ως ομάδα. Ο Γουακάσο είναι καλός παίκτης αλλά αυτός που μου αρέσει είναι ο Λεντέσμα. Είναι απίστευτος παίκτης. Έχει την κάθετη πάσα, δουλεύει στο κέντρο και κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Λεντέσμα και Ζέκα είναι απίστευτο δίδυμο. Η ταχύτητα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για κάθε ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια