Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία προπόνηση στα πόδια τους...

Με μία προπόνηση Ανσαριφάρντ και Μασούντ ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Ώρες μετρούν πλέον στον Πανιώνιο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρο...

Με μία προπόνηση Ανσαριφάρντ και Μασούντ ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Ώρες μετρούν πλέον στον Πανιώνιο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την Σούπερ Λιγκ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προετοιμάζει τους παίκτες του γι' αυτή την αναμέτρηση, όμως τον προβληματίζει το γεγονός πως οι Ανσαριφάρντ, Μασούντ θα έχουν ουσιαστικά μία προπόνηση με την ομάδα στα πόδια τους.

Οι δύο Ιρανοί, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική Ιράν, θα πάρουν μέρος μόνο στην προπόνηση της Παρασκευής (09/09), ένα 24ωρο δηλαδή πριν το ματς με τους Αρκάδες.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ βλέπει πως υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του, με τον Μασούρα να μεν να μην είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μπει στην αποστολή. Σιώπης και Ρισβάνης επέστρεψαν στις προπονήσεις από την Εθνική Ελπίδων και υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ιστορικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια