Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε με δυνατά φιλικά

Με δυνατά φιλικά παιχνίδια ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανιώνιος, με την ομάδα Πόλο να παίζει τον παρθενικό της αγώνα για φέτος με τ...

Με δυνατά φιλικά παιχνίδια ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανιώνιος, με την ομάδα Πόλο να παίζει τον παρθενικό της αγώνα για φέτος με τον Εθνικό Πειραιώς στη Νέα Σμύρνη, ενώ την Παρασκευή, 23/9, ο Κώστας Δήμου και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο στο Γουδί, προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο, ο οποίος στοχεύει την είσοδό του στον τελικό του πρωταθλήματος, ο «Ιστορικός» έδειξε θετικό πρόσωπο, λαμβάνοντας υπόψιν την εποχή, καθώς ακόμη είναι αρκετά νωρίς για αγωνιστικά συμπεράσματα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου, δοκίμασε πράγματα, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και στο αμυντικό κομμάτι ο Πανιώνιος απέδωσε ικανοποιητικά.

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς δεν αγωνίστηκαν οι Άκης Σταυρόπουλος και Στέλιος Πρωτονοτάριος, όμως οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας συμμετείχαν κανονικά.

Οι προπονήσεις του Πανιωνίου συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο ο «Ιστορικός» να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών, στις 22 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια