Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εργομετρικά, νικηφόρο φιλικό και διαρκείας

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα το πρώτο μέρος της εργομετρικής αξιολόγησης των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου. Οι μετρήσ...

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα το πρώτο μέρος της εργομετρικής αξιολόγησης των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου.

Οι μετρήσεις που διήρκεσαν πάνω από 4 ώρες διεξήχθησαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης από την πλέον εξειδικευμένη στο χώρο του αθλητισμού εταιρία PFS training. Τα κορίτσια εκτέλεσαν με προθυμία όλα τα παραγγέλματα των Νίκου Σκαρμούτσου και Νίκου Καφέτζη, οι οποίοι με την παρουσία τους δικαίωσαν όλους όσους τοποθετούν την PFS στην κορυφαία βαθμίδα σχετικά με την εγκυρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των μετρήσεων.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ ευχαρίστησε την PFS και πρωτίστως τους Νίκο Σκαρμούτσο και Νίκο Καφέτζη για την έναρξη της συνεργασίας τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο για την ολοκλήρωση των μετρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της PFS οι εργομετρικές μετρήσεις θα επαναληφθούν την περίοδο των Χριστουγέννων για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με τη βελτίωση των αθλητριών μας»

Νικηφόρο φιλικό

Σε δυνατό φιλικό της γυναικείας ομάδας του Ιστορικού. οι κυανέρυθρες επικράτησαν εκτός έδρας της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με 55-52.

Τα κόριτσια του Πανιωνίου κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ και εδειξαν καλά δείγματα γραφής κόντρα σε μία ομάδα που αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Α1.

Βγήκαν τα διαρκείας

Βγήκαν στην κυκλοφορία τα διαρκείας για την περίοδο 2016-2017, όπου η γυναικεία ομάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της ομάδες όπως: Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρης, Αθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας κλπ.

Αξίζει τον κόπο κάθε Πανιώνιος που αγαπά το μπάσκετ να ενισχύσει την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας και να απολαύσει καλό μπάσκετ στο κλειστό της Αρτάκης. Η τιμή των διαρκείας είναι 50€.

Δεν υπάρχουν σχόλια