Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Η νίκη ανήκει στους παίκτες»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού επί του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ...

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού επί του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και τη νίκη: «Κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και μάλιστα ειδικά σε μία πρεμιέρα. Αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο, που είχε καλά αποτελέσματα στα φιλικά. Δυσκολευτήκαμε λίγο γιατί μας έλειπαν οι διεθνείς μας. Ήταν μεγάλο το ερωτηματικό αν μπορούσαν να παίξουν στο παιχνίδι. Ευτυχώς καταφέραμε να ρα πάμε καλά. Ξέραμε την ποιότητα του Αστέρα, όμως εμείς δεν θέλαμε να χάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μετά το χαμένο πέναλτι η ομάδα έδειξε καρδιά σαν ομάδα, γιατί έπαιξε με τον ίδιο ρυθμό και σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Είπαμε και στο ημίχρονο ότι έπρεπε να συνεχίσουμε να πιέζουμε, όπως και κάναμε με τα γκολ που πετύχαμε στην αρχή του δευτέρου μέρους. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στις αντεπιθέσεις και δεν κινδυνέψαμε πίσω. Η νίκη ανήκει στους παίκτες και ήταν σημαντικό που μας υποστήριξε σήμερα ο κόσμος, μας έδωσε κουράγιο. Ήταν μία καλή νίκη με καλή απόδοση. Θα ξεκουραστούμε τώρα και μετά κάτω το κεφάλι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει και εκεί να είμαστε καλοί».

Για το γεγονός πως ανέλαβε αργά την ομάδα: «Δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω στον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Δεν μπορείς να πεις στην ζωή πότε να περιμένεις κάτι. Ποδοσφαιρικά δεν είναι πολύ δύσκολο να μάθω τους παίκτες μου, ήταν μία καλοδουλεμένη ομάδα. Είναι επαγγελματίες οι παίκτες μου, δουλεύουμε όλοι μαζί και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε καλά αποδυτήρια, είμαστε ενωμένοι. Το ποδόσφαιρο είναι όπως και η ζωή, ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα. Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι η δουλειά και η σκληρή προπόνηση. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη».

Για την φιλοσοφία του: «Εμείς οι προπονητές είμαστε σαν σκηνοθέτες και οι παίκτες σαν ηθοποιοί. Η διαφορά είναι ότι έχουμε και έναν αντίπαλο και ο αντίπαλος θέλει το ίδιο αποτέλεσμα. Πάντα μετράει το αποτέλεσμα, μην κρυβόμαστε. Καμιά φορά έρχεται η νίκη με καλό ή κακό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ από την ομάδα μου θέλω να δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, όποιος κάνει τα λιγότερα κερδίζει. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και αυτό θέλουμε να κάνουν πάντα».

Για το ρόστερ: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Έχω πει και στα παιδιά ότι όλοι αξίζουν να παίζουν, απλά είναι νόμος ο αριθμός των παικτών που διαλέγουμε να παίζουν και να είναι στον πάγκο. Έχουμε πλήρες ρόστερ. Αλλιώς είναι τα φιλικά και αλλιώς τα επίσημα παιχνίδι για τους παίκτες».

Για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα: «Ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή χρονιά πέρυσι και λογικό είναι πολλοί να σκέφτονται να πάει η ομάδα λίγο παραπάνω. Εγώ λέω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, στο τέλος θα γίνει ο λογαριασμός. Πιστεύω στους παίκτες μου εγώ, αλλά όλα πρέπει να τα αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Για το αν είδει πράγματα που χρειάζονται βελτίωση: «Πάντα υπάρχει θέμα βελτίωσης. Πρέπει να κρατάμε τα καλά και κάποια να βελτιώσουμε. Γιαυτό υπάρχουν οι προπονήσεις για να δουλέψουμε σωστά.».

Για τις ενοχλήσεις του Φούντα: «Ο Φούντας είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην προετοιμασία, του βγήκε η κούραση δεν νομίζω να έχει πρόβλημα».

Για το πώς θα χωρέσει Καρίμ και Ενγκόγκ: «Είναι γλυκός ο πόνος (γέλια). Ο Ενγκόγκ όπως και ο Καρίμ είναι παίκτες με καλό βιογραφικό. Ο Ενγκόγκ είναι ποιοτικός παίκτης, είναι λίγο πίσω στο θέμα φυσικής κατάστασης. Θα δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει στη συνέχεια. Εκτός από τον Καρίμ έχουμε και άλλους ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Ολαϊτάν. Καλό είναι όλοι να βάλουν τον εγωισμό τους μέσα στην ομάδα και όχι απ’ έξω».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια