Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτά έδειξε ο Πανιώνιος!

Δείγμα... θετικότατο για τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πάμε, λοιπόν, να αναφέρουμε κάποια πράγματα που είδαμε από την ...

Δείγμα... θετικότατο για τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πάμε, λοιπόν, να αναφέρουμε κάποια πράγματα που είδαμε από την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

***Επιθετικά η ομάδα έδειξε και στον αγωνιστικό χώρο, γιατί στην θεωρία το ξέραμε ήδη, πως έχει παίκτες που μπορούν με μία τους ενέργεια να αλλάξουν το παιχνίδι. Καρίμ, Φούντας, Μπεν και Μασούντ έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα στο γήπεδο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Αν αναλογιστεί κανείς πως στον πάγκο υπήρχαν παίκτες όπως ο Ενγκόγκ, ο Ολαϊτάν, αλλά και ο Μασούρας που ήταν ανέτοιμος, τότε καταλαβαίνουμε πως οι λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι πολλές και καλές!

***Η άμυνα του Ιστορικού ήταν άψογη σε όλο το 90λεπτο του αγώνα με τους Αρκάδες. Υπήρχαν σημεία που η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε την πίεση της, με τους κυανέρυθρους αμυντικούς όμως να αντιδρούν πάντα σωστά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο Αστέρας δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη, παρά μόνο με κάτι σουτ έξω από την περιοχή.

***Το γεγονός πως και τα τρία γκολ πανηγυρίστηκαν τόσο έντονα από τους παίκτες της ομάδας, δείχνουν πως οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές έζησαν πολύ έντονα το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αυτό βγήκε κόντρα στον Αστέρα και θα βγει και στη συνέχεια της σεζόν.

***Σιώπης: Παίκτης εγγύηση για τον Πανιώνιο. Το "μηχανάκι" της μεσαίας γραμμής, που τρέχει ασταμάτητα και καλύπτει κάθε κενό στον χώρο του κέντρου και όχι μόνο. Ένας παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του και ο Πανιώνιος είναι πραγματικά τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του.

***Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έδειξε γιατί είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Έχασε το πέναλτι στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά αυτό όχι μόνο δεν τον πήρε από κάτω, αλλά τον έκανε να πεισμώσει, να ανεβάσει την απόδοση του, θέλοντας να πάρει το... αίμα του πίσω. Κάτι που κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο με το τέρμα που σημείωσε. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Ιρανού είναι κάτι παραπάνω από φανερή. Κατά την διάρκεια της αλλαγής του όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε θερμά, φώναξε ρυθμικά το όνομα του, με τον Καρίμ να ανταποδίδει το χειροκρότημα, κάνοντας μάλιστα αι υπόκλιση προς τον κόσμο της ομάδας.

***Μασούντ: Ξέρει καντάρια μπάλα και αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Αστέρα. Διαθέτει πλούσια τεχνική κατάρτιση και όποτε ήταν απλός στο παιχνίδι του, κατάφερνε με τις πάσες του να βγάζει τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση. Το κακό είναι πως μερικές φορές ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνεται η μπάλα στο κέντρο και οι αμυντικοί να τρέχουν να σώσουν την κατάσταση. Λίγο πιο απλός να γίνει και θα βοηθήσει τα μέγιστα.

***Ρισβάνης-Οικονόμου: Αμυντικό δίδυμο που έχει πολύ καλή χημεία, Αγωνίζονται από την περσινή σεζόν στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου, ταιριάζουν στο παιχνίδι τους και εμπνέουν σιγουριά. Και στο ματς με τον Αστέρα ήταν εξαιρετικοί και οι δύο και ο Γιαννιώτης είχε το κεφάλι του ήσυχο.

***Βλάχος: Ο γνωστός Βαλεντίνος Βλάχος. Πολλά τρεξίματα, ανέβαινε όποτε έπρεπε για να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, ενώ και αμυντικά τα πήγε πολύ καλά.

***Αντωνιάδης: Έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά την θέση του αριστερού μπακ. Τόσο στα φιλικά όσο και στο ματς με τον Αστέρα είχε σταθερή απόδοση, χωρίς επιπόλαιες κινήσεις και φάνηκε να δένει με την υπόλοιπη άμυνα.

***Κόρμπος: Ο αρχηγός του Πανιωνίου είχε σε γενικές γραμμές καλή απόδοση κόντρα στον Αστέρα. Αμυντικά έκοψε αρκετές φορές τους αντιπάλους του, ενώ μαζί με τον Σιώπη καλύπτουν σωστά τους χώρους στην μεσαία γραμμή.

***Γιαννιώτης: Δείχνει να κερδίζει το... στοίχημα για την θέση του βασικού τερματοφύλακα. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν... θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Όμως, όποτε χρειάστηκε έδειξε σταθερότητα, ενώ ήταν θετικός και στις εξόδους του.

***Φούντας: Έτοιμος να αναγεννηθεί ξανά στη Νέα Σμύρνη. Μετά από μία χρονιά που δεν τον πίστεψαν όπως θα έπρεπε στην Τρίπολη, ο νεαρός εξτρέμ γύρισε στον Ιστορικό και δείχνει ικανός να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Ταχύτητα, βοήθεια σε επίθεση, αλλά και άμυνα και αποτελεσματικότητα.Αυτά ήταν τα στοιχεία του Φούντα κόντρα στους Αρκάδες, με το δείγμα που έδειξε να είναι παραπάνω από θετικό.

***Μπεν: Το καλύτερο του παιχνίδι με την κυανέρυθρη φανέλα. Στα φιλικά έδειχνε διάθεση και όρεξη, όμως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας ο Μπεν έδειξε πως διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και είναι ικανός να δώσει σημαντικές λύσεις στον Πανιώνιο. Αγωνίστηκε με επιτυχία στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ είναι καταπληκτική η κάθετη πάσα στο γκολ του Καρίμ.

***Αρκετά καλή η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, αλλά σίγουρα στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι του συλλόγου στο γήπεδο. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Ιστορικού πραγματικά αξίζουν να παίζουν σε μία γεμάτη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια