Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το «3 στα 3»!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις θα επιδιώξει να πάρει ο Ιστορικός στο σημερινό (24/09, 18:15) παιχνίδι με την Βέροια στη Νέα...

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις θα επιδιώξει να πάρει ο Ιστορικός στο σημερινό (24/09, 18:15) παιχνίδι με την Βέροια στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί ούτε γκολ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σέρβος προπονητής είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Σιώπης, Μπεν και Μασούντ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Μασούντ.

Τα εισιτήρια

Σήμερα, Σάββατο (24/09) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στον Πανιώνιο περιμένουν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα και να την ωθήσουν σε μία ακόμη επιτυχία

Η αποστολή της Βέροιας

Στην αποστολή της Βέροιας, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες, δεν βρίσκονται για αγωνιστικούς λόγους οι Μίλιεβιτς, Σισοκό και Μελίσσης, που θεωρήθηκαν ανέτοιμοι από τον πρόσφατο τραυματισμό τους, ενώ εκτός τέθηκε και ο τραυματίας Κάλβο. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριελήφθη ο νεαρός Μελικιώτης.

Οι 19 της αποστολής είναι οι: Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Kali, Navalovskii, Μπαλάφας, Tomas Gonzalez, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Arce Latapi, Λινάρδος, Gonzalez Martinez, Sarpong, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Vitti.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια