Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη η Κ20!

Το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πέτυχε η Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ξάνθης. Η ομάδα τ...

Το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πέτυχε η Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ξάνθης.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως έχει "χτιστεί" σωστά στην προετοιμασία, έβγαλε πάθος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι της Ξάνθης -κόντρα στην ροή του αγώνα- προηγήθηκαν στο σκορ με τον Σαμπανίδη στο 17ο λεπτό, όμως οι κυανέρυθροι με τον Αντωνακόπουλο και τον Οικονομίδη στο 34' και το 37' αντίστοιχα έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στην επικράτηση.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα. Αρχικά στο 78' ο Βουκελάτος "χόρεψε" τρεις αμυντικούς, αλλά το πλασέ του έδιωξε σωτήρια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 1-3 χάθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όπου ο Βουκελάτος δεν κατάφερε να "νικήσει" από το σημείο του πέναλτι τον Σταθάκη, ο οποίος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

Η σύνθεση του Ιστορικού: 
Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (55' Γλυνός), Δαβρής, Σταυρόπουλος, Γκίνης (62' Αρσενίδης), Βουκελάτος, Παπανικολάου, (85' Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Χελάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια