Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε η Κ17 (photos)

Δεν κατάφερε να μπει με το... δεξί στο πρωτάθλημα η Κ17 του Πανιωνίου, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι π...

Δεν κατάφερε να μπει με το... δεξί στο πρωτάθλημα η Κ17 του Πανιωνίου, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Λαύρας Αργυρούπολης.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να πάρουν διπλό προβάδισμα στο σκορ με γκολ των Κωτσόπουλου (47') και Αντζούλα (55'), όμως η ομάδα του Κουζινού προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 76' με τέρμα του Τσερεγκώφ .

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πίεσε τον αντίπαλο του για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζώρτζης, Ιωαννίδης, Καμπουρούδης, Μικο, Αντζέλι, Ζώτος, Γρίβας, Γρηγορόπουλος, Δαυίδης, Καλαμάρης, Κορακιανίτης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τσερεγκώφ, Μαχαίρας, Καμαριάρης, Τζανετής, Σωτηρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Ζορμπάς, Ντίνε, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Κωτσόπουλος, Ρούνης, Βασιλικόπουλος. Αλλαγές: Μαρίνος, Μπλάτσος, Μαχαίρας, Πέτρου, Μπούσγας, Τζίμας, Αλημίσης

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση






Δεν υπάρχουν σχόλια