Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε... χρυσέ Πετρούνια! (video)

Απλά ανίκητος... και πλέον χρυσός Ολυμπιονίκης. Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον Νεοσμυρνιώτη κορυφαίο αθλητή!  Με μία φοβερή εμφάνιση ο Ν...

Απλά ανίκητος... και πλέον χρυσός Ολυμπιονίκης. Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον Νεοσμυρνιώτη κορυφαίο αθλητή! 

Με μία φοβερή εμφάνιση ο Νεοσμυρνιώτης αθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας, στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό των κρίκων κατακτώντας το πρώτο του μετάλλιο στην παρθενική του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη ήταν εκπληκτικό και χωρίς καμία ποινή πήρε την καλύτερη βαθμολογία (16.000).

Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο Χρυσό στους κρίκους για την Ελλάδα μετά από εκείνο του Δημοσθένη Ταμπάκου το 2004 και το ενδέκατο μετάλλιο συνολικά στην ενόργανη γυμναστική (πέντε Χρυσά, τρία Ασημένια, τρία Χάλκινα).

Παράλληλα, με την κατάκτησή του αυτή, ο Λευτέρης Πετρούνιας συμπλήρωσε τη… Χρυσή του συλλογή, καθώς έχει ήδη κατακτήσει τα Χρυσά σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μετάλλια, το Ασημένιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Άρθουρ Ζανέτι με βαθμολογία 15.766, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ντένις Αμπλιαζίν με 15.700.

Με την κατάκτηση του Πετρούνια, η Ελλάδα πλέον έφτασε τα τρία μετάλλια στους Αγώνες του Ριό, μετά τα δύο (Χρυσό και Χάλκινο) που πήρε η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή.

Δείτε την προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη:


Δείτε την απονομή του Πετρούνια

Δεν υπάρχουν σχόλια