Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το προφίλ του Ν' Γκογκ!

Ο Πανιώνιος κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Νταβίντ Ν' Γκογκ και τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν το προφίλ του...

Ο Πανιώνιος κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Νταβίντ Ν' Γκογκ και τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν το προφίλ του 27χρονου Γάλλου επιθετικού.

Ο Ν' Γκογκ είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό βιογραφικό. Ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στην σπουδαία Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έκανε ντεμπούτο το 2006, ενώ το 2008 κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας.

Την αγωνιστική σεζόν 2008-2009 έκανε το μεγάλο βήμα για την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς τον απέκτησε η Λίβερπουλ. Στο Anfield είχε εξαιρετική παρουσία και έμεινε μέχρι το 2011, παίζοντας σε 63 ματς με τους "κόκκινους".

Εν συνεχεία, πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Μπόλτον, στην οποία έκατσε για μία τριετία (2011-2014), είχε πολύ καλή παρουσία και κατέγραψε 81 εμφανίσεις με 14 γκολ.

Το πρώτο εξάμηνο του 2014 ο 27χρονος Γάλλος στράικερ αγωνίστηκε στη Σουόνσι, ενώ ο επόμενος "σταθμός" του Ν' Γκογκ ήταν η Ρεμς, επιστρέφοντας έτσι στο Γαλλικό πρωτάθλημα και παράλληλα αφήνοντας την Αγγλία μετά από έξι χρόνια.

Στον γαλλικό σύλλογο αγωνίστηκε έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με απολογισμό 41 παιχνίδια και 10 τέρματα.

Παράλληλα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα.

Ο πατέρας του είναι Καμερουνέζος και η μητέρα του Γαλλίδα. Μάλιστα, ξάδερφος του είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια