Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Τσολακάκη... (photos)

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τσολακάκη τελέστηκε την Παρασκευή (19/08) στον ιερό ναό του νεκροταφείου της Νέας Σμύρνης. Πολύς κόσμος έδωσε...

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τσολακάκη τελέστηκε την Παρασκευή (19/08) στον ιερό ναό του νεκροταφείου της Νέας Σμύρνης.

Πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» και ήταν εκεί για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Τσολακάκη. Η οικογένεια του, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, νέοι και παλιοί παράγοντες του συλλόγου, κόσμος από τον πολιτικό χώρο, αλλά και απλοί Πανιώνιοι θέλησαν να βρεθούν στο τελευταίο «ταξίδι» ενός ανθρώπου που είχε συνδυάσει το όνομα του με το όνομα του Ιστορικού.

Πιο συγκεκριμένα -εκτός άλλων- παρόντες ήταν οι Ζαμάνης, Μπούκης, Μπιτσικώκος (από την ΠΑΕ), Πάλλας, Ατσίδης, Σωτηρόπουλος (παλιοί παράγοντες), Δέδες, Χάϊτας, Σκρέκης, Κυριαζής, Σαλασίδης, Χριστοδούλου, Μανίκας (παλαίμαχοι), Τσιάπης (Ερασιτέχνης), Γιώργος Βαρδινογιάννης (ο "καπετάνιος"), Σκούρας (επιχειρηματίας, ένθερμος Πανιώνιος και "συνεργάτης" της ΠΑΕ). Θωμαΐδης (Πρώην γραμματέας της ΕΠΟ), Χατζηνικολάου (πρώην υπουργός), Μπέος (Δήμαρχος Βόλου και παλιός πρόεδρος του Πανιωνίου), Βάλβης (παλιός πρόεδρος της Καλλιθέας),

Πολλά ήταν και τα στεφάνια που τοποθετήθηκαν στην μνήμη του Τσολακάκη. Μεταξύ άλλων, στεφάνια άφησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Εραστέχνης Πανιώνιος, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Τζουλάκης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, της Football League και άλλοι πολλοί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πάνω στο φέρετρο του εκλιπόντα υπήρχε μία σημαία του Πανιωνίου, την οποία και προσκόμισαν οι Παλαίμαχοι του Ιστορικού.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες...





~Aς είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...~
~Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε Τσολακάκη~

Δεν υπάρχουν σχόλια