Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη (photos)

***Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, μήνα Αύγουστο, ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Περίπο...

***Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, μήνα Αύγουστο, ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Περίπου 500 φίλοι των κυανέρυθρων πήραν την… θέση τους στις θύρες 4-5-6-7, προκειμένου να δουν αγωνιζόμενο τον Ιστορικό. Φυσικά άπαντες έφυγαν με το χαμόγελο στα… χείλη μετά το τέλος του αγώνα.

***Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχοντας ως απόντες τους Μασούρα, Καρίμ, Φούντα και Μασούντ, έδωσε φανέλα βασικού στον Μάκη Βουκελάτο, με τον μικρό να… αρπάζει την ευκαιρία από μαλλιά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε δείγματα του ταλέντου του, παίρνοντας πολλές προσπάθειες από την πλευρά που αγωνίστηκε, πέτυχε ένα γκολ με ψύχραιμο πλασέ και γενικά έδειξε πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Αν συνεχίσει την δουλειά που κάνει, τότε έχει όλο το μέλλον μπροστά του…

***Ο Νίκος Καθάριος αγωνίστηκε σε μία θέση που δεν τον είχαμε συνηθίσει έως τώρα, αυτή του επιτελικού χαφ, δείχνοντας πως μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα με τον συγκεκριμένο «ρόλο». Πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε το παιχνίδι σωστά και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ίσως ήταν η καλύτερη του εμφάνιση με την κυανέρυθρη φανέλα. Κατά την διάρκεια της αλλαγής του χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.

***Πρώτο φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα ο Γκιοατά και τα πήγε εξαιρετικά. Σωστός στις τοποθετήσεις του, πρώτος στην μπάλα, ενώ έδειξε πως είναι "κοντρόλ" παίκτης, χωρίς να διώχνει την μπάλα στα τυφλά.

***Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Νταβίντ Ενγκόγκ βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος του κυανέρυθρου κόσμου. Η προσμονή για την άφιξη του Γάλλου στην Ελλάδα ήταν μεγάλη για τους φίλους της ομάδας, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Την στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο ο σπουδαίος επιθετικός όλοι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου δεν ήταν λίγοι οι μικροί φίλοι της ομάδας που πήγαν προς του μέρος του ποδοσφαιριστή και έβγαλαν τις σχετικές «selfie».

***Οι παίκτες του Πανιωνίου που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ματς έκατσαν μαζί στα επίσημα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Ο Κυριάκος Σαββίδης συνεχίζει να κινείται με τις πατερίτσες, καθώς αργεί ακόμα η επάνοδος του στην «δράση».

***Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες του Λεβαδειακού χρησιμοποίησαν δυνατά μαρκαρίσματα για να ανακόψουν τους κυανέρυθρους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, κάποια από αυτά ιδιαίτερα δυνατά και ανάγκασαν το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Η ατάκα «παίξτε ήρεμα, θα τραυματίσετε τους παίκτες, φιλικό είναι» ακούστηκε πολλές φορές από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την μεριά του εκνευρίστηκε κάποιες φορές από το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων.

***Οι Μασούντ, Καρίμ βρίσκονται στην χώρα τους, καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Ιράν, ενώ στην Εθνική Ελπίδων θα ενσωματωθούν οι Σιώπης, Ρισβάνης και ο Βουκελάτος στην Εθνική Νέων.



***Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο είναι κόντρα στον Αχαρναϊκό στις 3 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια