Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη (photos)

***500 περίπου φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσουν την φιλικ...

***500 περίπου φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Απόλλωνα.

***Ο Πανιώνιος έβγαλε αρκετές τελικές ενέργειες, σε ένα ακόμη φιλικό ματς, όμως του έλειπε το καθαρό μυαλό ώστε να έρθει το γκολ. Αντίθετα, ο Απόλλωνας δημιούργησε ελάχιστους κινδύνους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Τόσο οι τελικές προσπάθειες όσο και οι αμυντικές αδράνειες είναι δύο σημεία που πρέπει να διορθώσει ο Μιλόγεβιτς με τους παίκτες του.

***Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, έδειξε καλά στοιχεία (όπως και με τον Ατρόμητο) και δεν χρειάζεται καμία ανησυχία για το αποτέλεσμα. Γι' αυτό το λόγο είναι τα φιλικά, για να φανερωθούν οι αδυναμίες και να διορθωθούν. 

***Αρκετός ποδοσφαιρικός κόσμος βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη. Ποδοσφαιριστές (μεταξύ άλλων Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος), προπονητές (όπως οι Παντελής, Γκώνιας), μάνατζερ κι άλλοι.

***Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γνώρισε σε ένα ακόμη ματς την αποθέωση από τον κόσμο του Πανιωνίου. Ο Ιρανός δεχόταν το χειροκρότημα των κυανέρυρθων φιλάθλων σε κάθε καλή του ενέργεια, ενώ και ο Σιώπης χειροκροτήθηκε έντονα από τον κόσμο του συλλόγου κατά την διάρκεια της αλλαγής του.

***Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έζησε έντονα και το δεύτερο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ήταν όρθιος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μίλαγε στους παίκτες του και τους έκανε τις παρατηρήσεις του στις φάσεις όπου έπρεπε. Ο Σέρβος τεχνικός σίγουρα θα κράτησε τα θετικά στοιχεία που είδε και θα επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθώσουν ενόψει του πρωταθλήματος.

***Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Διονύσης Χιώτης, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, καθώς πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις. Έτσι, χειροκροτήθηκε και από τους φίλους του Πανιωνίου όταν έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

***Η ζέστη ήταν πολύ έντονη στη Νέα Σμύρνη και έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει "τάιμ άουτ" στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ώστε να δροσιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια