Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη (photos)

***Περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν το «παρών» στην φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Αν αναλογιστούμ...

***Περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν το «παρών» στην φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Αν αναλογιστούμε πως το ματς έγινε 14 Αυγούστου τουλάχιστον ικανοποιητικός μπορεί να θεωρηθεί ο αριθμός των φίλων του Ιστορικού.

***Σύνθημα στο χείλη των Πανθήρων έγινε το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ιστορικού και νυν του Ατρόμητου είχε (και έχει) εξαιρετικές σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο φιλικό. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Παπαδόπουλος πήγε να χαιρετήσει τον κόσμο του Ιστορικού, με τους οπαδούς να ζητούν από τον Νίκο Ζαμάνη να τον φέρει πίσω στη Νέα Σμύρνη…

***Ο Μασούντ ήταν γνωστό πως ξέρει πολλά… καντάρια μπάλα. Ο Ιρανός το απέδειξε, όμως, και στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης. Στο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν ήταν λίγες οι φορές που κυριολεκτικά «χόρεψε» τους αντιπάλους του μέσα σε πολύ μικρό χώρο, ενώ αποκορύφωμα ήταν η φάση του 83ου λεπτού, όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

***Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μανώλης Σιώπης -χωρίς αμφιβολία- έχουν εξελιχθεί στα δύο από το πιο αγαπημένα πρόσωπα της εξέδρας. Σε κάθε τους καλή ενέργεια οι φίλαθλοι του Ιστορικού τους αποθέωναν, ενώ την στιγμή της αλλαγής τους δέχτηκαν ένα ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα, με τους ίδιους να το ανταποδίδουν.

***Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας και κα΄τα την είσοδο του στο γήπεδο χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ιστορικού. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης αρκετοί τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες με την ομάδα.

***Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής, με τον οποίο συζήτησε για αρκετά λεπτά ο Νίκος Ζαμάνης πριν την έναρξη του αγώνα. Άλλωστε τα αισθήματα του έμπειρου προπονητή για τον Πανιώνιο είναι γνωστό και όποτε μπορεί παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του Ιστορικού.

***Αρκετές ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε από τον κόσμο του Πανιωνίου ο άλλοτε κυανέρυθρος Γιάννης Κοντοές, ενώ τα «άκουσε» για τα καλά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

***Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιαννιώτης, Φούντας και ο Βαλ. Βλάχος που ένιωθε κάποιες μικροενοχλήσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια