Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια... γεύση!

Την ευκαιρία να πάρουν μία... γεύση από τον Πανιώνιο της νέας σεζόν θα έχουν σήμερα (03/08) οι φίλαθλοι του Ιστορικού στο φιλικό παιχνίδι...

Την ευκαιρία να πάρουν μία... γεύση από τον Πανιώνιο της νέας σεζόν θα έχουν σήμερα (03/08) οι φίλαθλοι του Ιστορικού στο φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη (18:30).

Μετά από σχεδόν δέκα ημέρες θα μπουν ξανά οι κυανέρυθροι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς τόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φιλική αναμέτρηση της ομάδας (σ.σ. με τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα "τσεκάρει" αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του στο σημερινό "τεστ" με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από τις καθημερινές "σκληρές" προπονήσεις.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν θα έχει στην διάθεση τους τραυματίες Σαββίδη, Γιαννιώτη, με τους υπόλοιπους παίκτες του να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του θα αγωνιστεί ο Φούντας, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μασούντ, με πολλά βλέμματα να είναι λογικά επάνω του, καθώς αποτέλεσε μία πολύ "δυνατή" μεταγραφή για τους κυανέρυθρους.

Φυσικά οι κυανέρυθροι φίλαθλοι, που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα δουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά απόκτηματα του συλλόγου, παίρνοντας μία πρώτη... γεύση από τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30, με την γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των φετινών εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν κανονικά πρόσβαση στις εξέδρες του γηπέδου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια