Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Μεγάλη πρόκληση ο Πανιώνιος…»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο στο φιλικό με τον Ατρόμητο και με δηλώσεις του τόνισε πως αποτ...

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο στο φιλικό με τον Ατρόμητο και με δηλώσεις του τόνισε πως αποτελεί πρόκληση για εκείνον ο Πανιώνιος.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην απόφαση του να αναλάβει τον Ιστορικό, στην εικόνα της ομάδας στο "τεστ" με τον Ατρόμητο, στο ρόστερ των κυανέρυθρων, ενώ τόνισε πως όσο υπάρχει η μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα γίνει άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο 46χρονος προπονητής:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου: «Από την στιγμή που είχα την πρόταση του Πανιωνίου για μένα ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Έχω δουλέψει στην Κύπρο σαν προπονητής, όμως ποδοσφαιρικά έχω ανδρωθεί στην Ελλάδα. Σίγουρα ξέρω πολλά πράγματα για τον Πανιώνιο. Έγιναν όλα ξαφνικά, άλλα έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Βρίσκομαι 2-3 μέρες με τα παιδιά, προσπαθώ να τους γνωρίζω όλο και καλύτερα, μέχρι τώρα πάνε όλα καλά. Αυτό που δεν έχουμε στο ποδόσφαιρο είναι χρόνος, αφού σε μία εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα. Πάντα, όμως, είμαι αισιόδοξος. Θα κάνω τα πάντα για να αφήσω και το έργο μου εδώ στον Πανιώνιο».

Για την εικόνα της ομάδας και για το ρόστερ: «Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολλές φορές τα γεγονότα που συμβαίνουν σε μία ομάδα επηρεάζουν τους παίκτες , αλλά έχουμε καλό ρόστερ, η ομάδα είναι δουλεμένη και θέλω και εγώ να δώσω την φιλοσοφία μου στους παίκτες. Δεν έχω πολύ χρόνο, διαφορετικό θα ήταν να είχα την ομάδα από την αρχή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι οι συνθήκες τώρα και σίγουρα τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε τα πράγματα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για την δική του φιλοσοφία: «Θέλω να δείτε τα πράγματα στο γήπεδο. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει πολλά λόγια, προτιμώ να δουλεύω και να βλέπετε τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Για το αν έχει "κλείσει" το ρόστερ: «Όσο υπάρχει η μεταγραφική περίοδος σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το ρόστερ έχει κλείσει. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, θα δούμε αν υπάρξουν άλλες προσθήκες ή όχι. Με σιγουριά καμία ομάδα δεν μπορεί να πει αν θα κάνει μεταγραφές, όσο είμαστε στην μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν αν συμβούν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια