Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ικανοποιημένος ο Μιλόγεβιτς

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρ...

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Σέρβος προπονητής είδε τους παίκτες του να βγάζουν αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας θέληση και πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Ακόμα και όταν το σκορ ήταν στο 3-0, οι κυανέρυθροι συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο τους, θέλοντας να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κάτι που φυσικά άρεσε ιδιαίτερα στον 46χρονο τεχνικό.

Φαίνεται, άλλωστε, πως με το πέρασμα του χρόνου οι παίκτες αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή τους και στο ματς με την ομάδα της Λιβαδειάς έβγαλαν στο γήπεδο πράγματα που τους ζητάει.

Πάντως, αρκετές ήταν οι φορές που το πολύ δυνατό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού προκάλεσε την αντίδραση του Μιλόγεβιτς, ο οποίος διαμαρτυρόταν προς την πλευρά του διαιτητή για τα δυνατά μαρκαρίσματα των Βοιωτών.

Από ένα τέτοιο πολύ δυνατό μαρκάρισμα τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα ο Κερασίδης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως ο νεαρός παίκτης του Πανιωνίου υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι.

Εκτός από αυτή την φάση, όμως, σκληρά μαρκαρίσματα δέχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κόρμπος, Καθάριος, με τον πρώτο ειδικά να αποφεύγει ευτυχώς τον τραυματισμό, παρά το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι του αντιπάλου του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια