Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη νίκη με καλό ποδόσφαιρο

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ο Ιστορικός επικράτησε άνετα του Λεβαδειακό με 3-0, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη ...

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ο Ιστορικός επικράτησε άνετα του Λεβαδειακό με 3-0, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν καταιγιστική και κατάφερε μέσα στο πρώτο 5λεπτο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0, με τέρματα των Βουκελάτου και Καθάριου. Και το τρίτο γκολ μπήκε στο πρώτο μέρος από τον Ολαϊτάν.

Ο Ιστορικός, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς του διεθνείς Καρίμ, Μασούντ και τους Μασούρα (τραυματίας), Φούντα (ανέτοιμος) και Θεοδωρόπουλο (αγωνίστηκε ο Γιαννιώτης), ήταν σαφώς πολύ ανώτερος από τον σύλλογο της Βοιωτίας και θα μπορούσε να έχει σημειώσει και περισσότερα τέρματα.

Στα επίσημα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε ο Γάλλος επιθετικός, Νταβίντ Ενγκόγκ, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τους περίπου 500 φιλάθλους του Πανιωνίου που έδωσαν το «παρών» στη Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι

Ιδανικός ξεκίνημα για την ομάδα του Μιλόγεβιτς στο παιχνίδι. Μόλις στο 3’ ο νεαρός Βουκελάτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νίκου Καθάριου να γράψει το όνομα του στην «λίστα» των σκόρερ. Ο μέσος του Πανιωνίου με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, όμως το σουτ στη κίνηση του Μάντζιου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.


Οι κυανέρυθροι έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και με τους Βουκελάτο, Μπεν, Ολαϊτάν και Κόρμπο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα ακόμη τέρμα.

Η ανωτερότητα του Ιστορικού έφερε αποτελέσματα στο 37’. Ο Βουκελάτος έδωσε ωραία την μπάλα στον Καθάριο, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, με τον Ναμάσκο να διώχνει και τον Ολαϊταν να παίρνει το «ριμπάουντ» και με ωραίο τελείωμα να γράφει το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα ξανά ο Ολαϊτάν είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμη γκολ. Ο επιθετικός του Πανιωνίου πήρε την πάσα του Μπέν, όμως το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων.

Το 3-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά και στην «επανάληψη. Στο 47’ ο Βουκελάτος από τα αριστερά έδωσε ωραία στον Τασουλή, αυτός γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή, όμως το πλασέ στην κίνηση του Ολαϊτάν σταμάτησε σε κόντρα που έβαλε αμυντικός του Λεβαδειακός.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τον νεαρό Βουκελάτο να παίρνει πολλές προσπάθειες από την μεριά του. Μάλιστα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός στο 52’ έκανε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 54’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Κόρμπος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Μπεν, αυτός πέρασε τον Μιλιάζες μέσα στην περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έδιωξε το κοντινό πλασέ του παίκτη του Ιστορικού.

Στα επόμενα λεπτά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους Βοιωτούς να κερδίζουν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποιον κίνδυνο προς την εστία του Γιαννιώτη.

Από το 70ο λεπτό οι κυανέρυθροι ανέβασαν ξανά ρυθμούς και με τους γρήγορους Μπεν, Ολαϊτάν στην επίθεση επιχειρούσαν να «χτυπήσουν» σε κάποια αντεπίθεση.

Στα τελευταία 15 λεπτά οι παίκτες του Λεβαδειακού έκαναν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, τα οποία και έφεραν τις αντιδράσεις του κόσμου στην εξέδρα, καθώς σίγουρα σε ένα φιλικό δεν χρειάζεται τόσο δυνατό παιχνίδι.

Το 3-0 τελικά έμεινε έως το φινάλε του αγώνα και ο Πανιώνιος πήρε μία εύκολη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Γκιοατά (46’ Ρισβάνης), Οικονόμου (71’ Πατσατζόγλου), Αντωνιάδης (46’ Τασουλής), Σιώπης, Κόρμπος (76’ Πινιώτης), Καθάριος (65’ Κρητικός), Μπεν, Βουκελάτος (83’ Κερασίδης), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος), Ολαϊτάν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Λουρένσο, Μουλόπουλος, Οβόν, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μέντες, Μάντζιος, Σουμπίνιο (9’ Καραχάλιος), Βασιλείου.

Αγωνίστηκαν και οι: Παππάς, Σένκα, Μεντί, Καλτσάς, Μάγκας, Χατζηλάμπρος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια