Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει ακόμα δουλεία...

Δείχνοντας πως ακόμα θέλει δουλειά -κυρίως- στην ολοκλήρωση των φάσεων αλλά και στην άμυνα, ο Ιστορικός ηττήθηκε... φιλικά με 2-1 από το...

Δείχνοντας πως ακόμα θέλει δουλειά -κυρίως- στην ολοκλήρωση των φάσεων αλλά και στην άμυνα, ο Ιστορικός ηττήθηκε... φιλικά με 2-1 από τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Μέτριο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Μιλόγεβιτς, η οποία στην "επανάληψη" ανέβασε ρυθμούς, όμως κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ με τον Καρίμ.

Οι φιλοξενούμενοι άκρως αποτελεσματικοί κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στις λίγες φορές που απείλησαν την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Το παιχνίδι

Η ομάδα της Ριζούπολης μπήκε με σκοπό να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και τα κατάφερε στο 6ο λεπτό. Ο Σιατραβάνης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 0-1.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να απαντήσουν στο γκολ που δέχτηκαν.

Η πρώτη καλή ενέργεια του Πανιωνίου ήρθε στο 17’, όταν το σουτ του Μασούρα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δίλεπτο 21’-22’ ο Ιστορικός είχε δύο ακόμη καλές στιγμές. Αρχικά το σουτ του Καρίμ μπλόκαρε σταθερά ο Χιώτης και εν συνεχεία το πολύ δυνατό σουτ του Μασούρα έδιωξε ξανά με εντυωπσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του Μιλόγεβιτς ανέβασε συνεχώς την πίεση της και στο 32΄έχασε την καλύτερη της ευκαιρία. Ο Μασούντ πήρε την κάθετη πάσα του Καρίμ, πέρασε τον Χιώτη, όμως αντί να τελειώσει την φάση, προτίμησε να ξαναπεράσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα χάνοντας πολύτιμο χρόνο και τελικά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Μάλιστα, στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά. Ο Ρομάνο δέχτηκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με άψογο τελείωμα έκανε το 0-2 για τον Απόλλωνα.

Έτσι, λοιπόν, ο Πανιώνιος μπορεί να ήταν η ομάδα που έψαχνε τρόπους για να σκοράρει, όμως οι φιλοξενούμενοι έχοντας ουσιαστικά 100% ευστοχία πήραν «κεφάλι» δύο τερμάτων στο σκορ.

Στο 55’ ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ όμορφα μία αντεπίθεση, με τον Μπεν να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Χιώτη, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα είπε «όχι» στο σουτ του επιθετικού του Πανιωνίου.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπεν προσπάθησε να μειώσει το σκορ για τον Ιστορικό, με το σουτ που έκανε όμως έξω από την περιοχή να μπλοκάρει ο Χιώτης.

Ο επιθετικός μονόλογος του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 60’ η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Μασούντ με πανέξυπνη κάθετη πάσα έβγαλε τον Καρίμ απέναντι από τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, με τον τελευταίο όμως να διώχνει με δυσκολία την μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τασουλής έκανε μία σέντρα-σουτ, ο Μπεν έκανε την προβολή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Στο 67’ ο Μασούντ έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και κέρδισε το φάουλ. Το εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο Γωργαγκόπουλος έδιωξε με γροθιές.

Δύο λεπτά αργότερα (69’) η πίεση του Πανιωνίου απέφερε καρπούς. Ο Μασούντ έβγαλε εξαιρετική κάθετη ασιστ στον Καρίμ, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 1-2.

Οι κυανέρυθροι έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και στο 81’ είχαν μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γρωργακόπουλου.

Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος όπως είναι λογικό έριξαν τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί –κυρίως- με τους Καθάριο, Ολαϊτάν, Μασούντ και Καρίμ να βρουν διαδρόμους για την ισοφάριση.

Στο 89' ο Μασούντ απείλησε με φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Το 1-2 έμεινε έως το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος (60’ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης (79’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (82’ Γκιοατά), Τασουλής (60 Αντωνιάδης), Σιώπης (82’ Πινιώτης), Κόρμπος (69’ Κρητικός), Μασούρας (60’ Ολαϊτάν), Μπεν (69’ Καθάριος), Μασούντ, Ανσαριφάρντ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (42’ Στεργίδης), Περογαμβράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Γεωργακόπουλος, Καλλέργης, Αλιατίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια