Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα η πρεμιέρα...

Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει πλέον στον Πανιώνιο. Φιλικά παιχνίδια τέλος για τους κυανέρυθ...

Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει πλέον στον Πανιώνιο.

Φιλικά παιχνίδια τέλος για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι πλέον έχουν μπει σε ρυθμούς... Σούπερ Λιγκ.

Άπαντες στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων σκέφτονται τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη (22/08, 21:30) και υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη και θα ξεκινήσει με το... δεξί τη νέα σεζόν.

Ο Βλάντας Μιλόγεβιτς στο φιλικό με τον Ατρόμητο φανέρωσα κάποια από τα πλάνα του ενόψει του ματς της 1ης αγωνιστικής, έχοντας κατασταλάξει στους περισσότερους παίκτες που θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεν έχει κάτι το σοβαρό, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως και οι Φούντας, Γιαννιώτης θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του Νταβίντ Ν' Γκογκ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάει στην χώρα του, ώστε να μαζέψει τα πράγματα του και να ρυθμίσει όλα τα απαραίτητα διαδικαστικά θέματα, πριν επιστρέψει για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια