Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διπλή ενίσχυση!

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα Πόλο του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Καρακάση και τον Χρήστο Κουτσιαλή. Ο πρ...

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα Πόλο του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Καρακάση και τον Χρήστο Κουτσιαλή.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Χίο, επιστρέφει στην Πλατεία!

Ο νεαρός άσος θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, προσφέροντας σημαντικές λύσεις στην εν λόγω θέση.

Όσον αφορά τον Κουτσιαλή, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποφάσισε κι αυτός να επιστρέψει ξανά στον Πανιώνιο, στον οποίο φυσικά έχει αγωνιστεί ξανά.

«Είχα αρκετές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, όμως επέλεξα για συναισθηματικούς λόγους τον Πανιώνιο. Μια ομάδα, που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα από τριών ετών και παρέμεινα μέχρι τα 21 μου χρόνια. Στη συνέχεια, αφού έπαιξα και σε άλλους συλλόγους επέστρεψα τις σεζόν 2010-11 και 2011-12, όμως αποχώρησα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που βίωνε το τμήμα. Πλέον γύρισε η ομάδα στην Α1 κατηγορία κι εγώ επέστρεψα ΄΄σπίτι΄΄μου», επισήμανε ο «μπόμπερ», Χρήστος Κουτσιαλής στην ιστοσελίδα "waterpololive.gr".

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας, απάντησε: «Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή, ως νεοφώτιστοι αλλά και να βγουν αθλητές από τις ακαδημίες μας. Πάνω σε αυτήν τη βάση επέστρεψαν στον Πανιώνιο και παίκτες όπως οι Βέκκος, Καρακάσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια