Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς!

Ιδιαίτερα έντονα έζησε το ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος δέχτηκε το ζεστό χειρ...

Ιδιαίτερα έντονα έζησε το ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του Ιστορικού πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, έζησε την κάθε στιγμή του ντεμπούτου του, καθώς ήταν συνεχώς όρθιος μπροστά από τον πάγκο του.

Έδινε οδηγίες στους παίκτες του, τους εξέφραζε την επιθυμία του για το πώς πρέπει να είναι παραταγμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε κάθε λάθος που γινόταν τους χειροκροτούσε και τους ζητούσε απλά να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά.

Σε γενικές γραμμές ο 46χρονος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από τα όσα είδε από την ομάδα του και περιμένει καθημερινά οι παίκτες του να καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο την δική του φιλοσοφία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νέος προπονητής των κυανέρυθρων γνωρίστηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιστορικού. Δηλώσεις τις οποίες θα διαβάσετε τις επόμενες ώρες στα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια