Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμπούρλου: «Όταν φοράς την φανέλα του Πανιωνίου...»

Για τον στόχο της ομάδας στην Α1 κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ μίλησε -μεταξύ άλλων- η Πωλίνα Σταμπούρλου. Αναλυτικά όσα είπε η αρχ...

Για τον στόχο της ομάδας στην Α1 κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ μίλησε -μεταξύ άλλων- η Πωλίνα Σταμπούρλου.

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός των κυανέρυθρων στην μπασκετική ιστοσελίδα "agapotobasket": 

«Σαν νεοφώτιστη ομάδα ο στόχος που έχεις αρχικά είναι να παραμείνεις στην κατηγορία και έπειτα να κοιτάξεις μια καλή θέση μέσα στο πρωτάθλημα. Όταν φοράς όμως την φανέλα του Πανιωνίου δεν μπορείς να έχεις στόχο μόνο την παραμονή. Το θεωρείς δεδομένο ότι η ομάδα πρέπει να μείνει και να βρίσκεται στην Α1 εκεί είναι η θέση της οπότε προσπαθείς για το κάτι καλύτερο.

Εμείς μπορεί να μην έχουμε τα ονόματα της Εθνική Ελλάδος γυναικών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ. Έχουμε παίκτριες που είναι μικρές σε ηλικία και θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια κατά την άποψη μου στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. οπότε εμείς θα στηριχτούμε σε αυτό, στα νιάτα, στην όρεξη. Τα κορίτσια αυτά είναι ξεκούραστα, έχουν τη δυνατότητα να τρέξουμε και να κουράζουμε τις υπόλοιπες!

Προσπαθώ συνέχεια να παροτρύνω τα κορίτσια να σκεφτούν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Αυτή η δυνατότητα δεν θα τους δοθεί πολλές φορές στη ζωή τους, να είναι σε αυτή την ομάδα και να φοράνε αυτή τη φανέλα. Πρέπει να αξιοποιήσουν αυτό το πράγμα και αυτό προσπαθώ να τους λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια