Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «πρώτη» για την ομάδα μπάσκετ!

Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του θα έχουν την Πέμπτη (18/08) πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. Ο μπασκετικός Πανιώνιος,...

Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του θα έχουν την Πέμπτη (18/08) πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος, που προς το παρόν ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία, έδωσε το πρώτο του «ραντεβού» στο κλειστό της Αρτάκης και μοναδικός απόντας θα είναι ο Φάχρο Αλίχοντζιτς.

Θυμίζουμε, βέβαια, πως ο σύλλογος είναι έτοιμος να διεκδικήσει την κενή θέση που προέκυψε στην Α1 μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, για την πρώτη συγκέντρωση, αναφέρει:

«Την πρώτη συγκέντρωση θα έχουν αύριο (18/8) το απόγευμα (6μ.μ.) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης. Ο Νίκος Οικονόμου και οι συνεργάτες του περιμένουν όλους του αθλητές εκτός από τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόλις τις ολοκληρώσει θα είναι το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή. Η ξεκούραση τελείωσε για όλους και από αύριο άπαντες πιάνουν δουλειά, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ο σχεδιασμός έγινε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια