Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαρύ το κλίμα για Ουζουνίδη!

Πλέον το κλίμα στον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε σε προχωρημένε...

Πλέον το κλίμα στον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό έφερε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού.

Αρχικά οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους είχαν αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως είναι ανεπιθύμητος πλέον ο 47χρονος τεχνικός στην "Πλατεία" και το Σάββατο προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.

Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκε στο γήπεδο της Φυλής και μετά το τέλος της προπόνησης ζήτησαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων του τόνισαν: "Δεν σεβάστηκες την ομάδα, δεν μπορείς να μείνεις. Δεν είναι δυνατόν να καθίσεις πάνω στο συμβόλαιό σου και να περιμένεις αποζημιώσεις. Φύγε".

Aπό την μεριά του ο έμπειρος προπονητής φέρεται να τους είπε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα και να φύγει".

Τα πράγματα πλέον, όπως είναι λογικό, έχουν γίνει αρκετά περίπλοκα, καθώς φαίνεται πως το "φλερτ" Ολυμπιακού - Ουζουνίδη δεν προχωράει, ενώ το ίδιο δύσκολη μοιάζει και η παραμονή του Εβρίτη τεχνικού στον Ιστορικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν γενικά πολύ καλή άποψη και σχέση με τον Ουζουνίδη, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη θέση.

Πάντως, το πιθανότερο είναι πως ο 47χρονος θα είναι στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή (7/8) στην Τρίπολη για το φιλικό με τον Αστέρα και στη συνέχεια θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια