Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλος με Ατρόμητο

Ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Ιστορικός, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Δύο πρόσωπα έδειξ...


Ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Ιστορικός, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Δύο πρόσωπα έδειξε ο Πανιώνιος. Στο πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, έβαλε γκολ, είχε αρκετές ευκαιρίες και μία καλή του επίθεση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην "επανάληψη" φάνηκε πιο κουρασμένος από τον αντίπαλο του και έριξε ρυθμούς.

Το γκολ για τον Ιστορικό πέτυχε ο Καρίμ, ενώ ο Μασούρας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ντεμπούτο με χεικρότημα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε κάτω την μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Πάντως, ο Ατρόμητος είχε την πρώτη τελική του αγώνα, καθώς σε μία αντεπίθεση ο Παπαδόπουλος έκανε το δυνατό σουτ, με τον Θεοδωρόπουλο να αντιδράει σωστά, διώχνοντας την μπάλα.

Η «απάντηση» του Ιστορικού ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Μασούρας προσπάθησε από μακρινή απόσταση να απειλήσει, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 8’ ήρθε η φάση που έφερε και διαμαρτυρίες στην κυανέρυθρη εξέδρα. Ο Καρίμ έβγαλε με εξαιρετική κάθετη πάσε στον Μασούντ, αυτός πέρασε τον Παπαδόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου τον ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να μην δείχνει την κόκκινη, αλλά την κίτρινη κάρτα. Το γεγονός πως πρόκειται για φιλικό ματς, φυσικά, έπαιξε τον ρόλο του!

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Οικονόμου, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 19’ οι δύο Ιρανοί του Ιστορικού συνδυάστηκαν ξανά, με τον Μασούντ αυτή τη φορά να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Καρίμ και ο τελευταίος αφού περασε και τον Παπαδόπουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και δέκα λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Μασούντ βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Μασούρα δεξιά μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε όμορφο σουτ, με την μπάλα όμως να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δίλεπτο 33’-34’ ο Ιστορικός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με εκφραστή τον Μπεν. Αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έκανε το μονοκόματο πλασέ, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου, με την μπάλα να περνάει άουτ. Εν συνεχεία το δυνατό σουτ του Μπεν, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στο 41’ έκανε λάθος γύρισμα ο Κόρμπος, με τον Ρισβάνη όμως με εξαιρετικό τάκλιν να κόβει τον Λημνιό, πριν αυτός σουτάρει απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο.

Έτσι, το 1-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή της «επανάληψης» άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο 56’ ο Φυτανίδης έκανε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Σε γενικές γραμμές ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί-κυρίως- με τους Μασούντ, Καρίμ και Μπεν να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων.

Στο 62’ ο Ατρόμητος, με μία φάση που ξεκίνησε από λάθος απομάκρυνση της κυανέρυθρης άμυνας, κατέφερε να ισοφαρίσει. Ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του Πανιωνίου και έφερε το ματς στα ίσια.

Αυτό το τέρμα ήταν ικανό για να δώσει ώθηση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς, χωρίς όμως να κινδυνέψει ουσιαστικά η άμυνα του Πανιωνίου.

Από το 70ο λεπτό η ομάδα της Νέας Σμύρνης «κέρδισε» ξανά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους κυανέρυθρους να προσπαθούν τόσο από τα πλάγια όσο και κάθετα να βρουν διαδρόμους.

Στο 79’ ο Μιλόγεβιτς προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, θέλοντας να δει την αγωνιστική κατάσταση και υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του.

Ο Ιρανός Μασούντ, ο οποίος έδειξε σε πολλές περιπτώσεις πως ξέρει… καντάρια μπάλα, στο 83’ έκανε ένα τρομερό σόλο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

Στο 87' ήταν η σειρά του Ολαϊτάν να έχει την δική του ευκαιρία, με το πλασέ του επιθετικού του Πανιωνίου μέσα από την περιοχή να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ξανά ο Ολαϊτάν ήταν εκφραστής επίθεσης, όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.

Το 1-1 ήταν τελικό το σκορ του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου (79’ Γκιοατά), Αντωνιάδης (62’ Τασουλής), Ρισβάνης (46’ Πατσατζόγλου), Αργυρόπουλος, Κόρμπος (80’ Πινιώτης), Σιώπης (80’ Κρητικός), Μασούντ, Μασούρας (79’ Καθάριος), Καρίμ (80’ Ντουρμισάι), Μπεν (62’ Ολαϊτάν)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπάγκα, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Λημνιός, Γκουγκούδης

Αγωνίστηκαν και οι: Γκορμπούνοφ, Γροντής, Κατράνης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λε Ταλεκ, Φυτανίδης, Τατσόπουλος, Μπαστάκος, Νάτσος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια