Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει την ενίσχυση...

Διπλή ενίσχυση έχει στα... σκαριά ο μπασκετικός Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ τους ενόψει της νέας δύσκολης ...

Διπλή ενίσχυση έχει στα... σκαριά ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ τους ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν και όπως φαίνεται βρίσκονται πολύ κοντά σε δύο ακόμη προσθήκες.

Αρχικά, ο Φάρο Αλίχοντζιτς -όπως όλα δείχνουν- θα ντυθεί στα κυανέρυθρα, καθώς ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο.

Ο Βόσνιος δυνατός σέντερ τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών, έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα, καθώς πέρσι είχε μέσο όρο 10.6 πόντους και 6.2 ριμπάουντ. Επίσης έχει φορέσει και τη φανέλα του Ρεθύμνου το 2013.

Όσον αφορά τον δεύτερο παίκτη που βρίσκεται κοντά στον Ιστορικό, πρόκειται για τον Μάριο Ματαλών.

Ο 27χρονος περιφερειακός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με το Ρέθυμνο. Επίσης είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Α1τις περιόδους 2013-2015 στα Τρίκαλα, έχοντας σχεδόν 6 πόντους ανά παιχνίδι.

Εφόσον όλα πάνε καλά και υπογράψει ο παίκτης στην ομάδα, τότε σίγουρα ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί σημαντικά με έναν ακόμη ποιοτικό παίκτη στα γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια