Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταγγέλλει την σύμβαση με Ουζουνίδη η ΠΑΕ!

Στην απόφαση να καταγγείλει την σύμβαση της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της. Η κ...

Στην απόφαση να καταγγείλει την σύμβαση της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως στην ομάδα έχουν θέση μόνο όσοι τιμούν τον λόγο τους και συντάσσονται με το όραμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να γίνει καταγγελία της σύμβασης του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς -όπως αναφέρεται- με τις πράξεις του και την συμπεριφορά του δημιούργησε αρνητικό κλίμα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια