Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρεις κυανέρυθροι στην Εθνική Ελπίδων

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ιστορικού βρίσκονται στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) κα...

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ιστορικού βρίσκονται στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) και την Πορτογαλία (6/9/2016).

Πιο συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Γιώργος Μασούρας και Σπύρος Ρισβάνης επιλέχθηκαν από τον Ομοσπνδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη, για τα εν λόγω ματς της "γαλανόλευκης".

Τα δύο παιχνίδια είναι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 κάτω των 21. Το πρώτο θα είναι εντός έδρας και θα θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου, ενώ το δεύτερο θα είναι εκτός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) και την Πορτογαλία (6/9/2016), για τα προκριματικά του UEFA U-21 EURO 2017.

Ο αγώνας με την Αλβανία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με ώρα έναρξης 17:45 ενώ ο αγώνας με την Πορτογαλία στο στάδιο Cidade de Barcelos με ώρα έναρξης 19:15 Ελλάδας (17:15 τοπική).

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μύγας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Τάσος Δώνης, Βασιλούδης, Μαυρίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια