Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος κατέθεσε πλήρη φάκελο

Πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΣΑΚΕ κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής (26/08) στα γραφεία ...

Πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΣΑΚΕ κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής (26/08) στα γραφεία της ΕΟΚ αντιπροσωπεία του μπασκετικού Πανιωνίου, της οποίας ηγήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης.

Αναμένεται τώρα να συνεδριάσει εντός των ημερών η ειδική επιτροπή για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της κενής θέσης στην Α1 κατηγορία Ανδρών.

Μάλιστα, η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΓΣΣ Πανιωνίου κ. Άρη Μισαηλίδη  και τον Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Πολύδωρο Συρίγο, καθώς και όλους τους άλλους συντελεστές και φορείς που - όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "...συνέβαλαν αυθόρμητα και αποφασιστικά στην έγκαιρη και ολοκληρωμένη κατάθεση του φακέλου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ομοψυχία και τον δυναμισμό της μεγάλης μας ομάδας".

Πάνω σε αυτό το πνεύμα, στην ισχυρή ιστορία του συλλόγου, στην άμεση και ολοκληρωμένη ανταπόκριση στην πρόσκληση της ΕΣΑΚΕ καθώς και στις προοπτικές που έχει δημιουργήσει η καινούργια διοίκηση, βασίζεται η αισιοδοξία του Πανιωνίου για την θετική κατάληξη της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια