Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπεν στα panionianea.gr: «Ξανά ψηλά στην βαθμολογία»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Μοχάμεντ Μπεν αποκλειστικά στα panionianea.gr . O 27χρονος μεσοεπιθετικός του ...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Μοχάμεντ Μπεν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός του Ιστορικού μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη νέα σεζόν και πως περιμένει την παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεν στα panionianea.gr:

-Πως περιμένεις τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο;

«Ελπίζω να τα καταφέρουμε όπως πέρυσι, που ο Πανιώνιος είχε μία πολύ καλή σεζόν. Σημαντικό είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση και μακάρι να τερματίσουμε πάλι ψηλά στην βαθμολογία, μέσα στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λιγκ».

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφάσισες να πεις το «ναι» στην πρόταση του Ιστορικού;

«Ήρθα στον Πανιώνιο γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα. Επίσης, βρίσκονται στον σύλλογο και παίκτες που έχω αγωνιστεί μαζί τους και μου είπαν πως πρόκειται για έναν πολύ καλό σύλλογο. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι».

-Πως είναι το κλίμα που έχεις συναντήσει στην ομάδα;

«Είναι τέλεια εδώ. Είμαστε τώρα ένα μήνα περίπου μαζί και έχω μάθει τους συμπαίκτες μου. Πλέον έχουμε νέο προπονητή εδώ και δύο μέρες και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε συνεχώς και καλύτεροι».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φίλους του Ιστορικού, ενόψει της νέας σεζόν;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Θέλουμε να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε και με την ώθηση τους θα είμαστε καλύτεροι».

Επιμέλεια: Κατερίνα Κοντού, Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια