Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αντανακλαστικά για... όσκαρ!

Μέσα σε λίγο καιρό παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις στον Πανιώνιο, όμως τα αντανακλαστικά της διοίκησης του συλλόγου ήταν για... όσκαρ...

Μέσα σε λίγο καιρό παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις στον Πανιώνιο, όμως τα αντανακλαστικά της διοίκησης του συλλόγου ήταν για... όσκαρ!

Μόνο εύκολες δεν ήταν οι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο στρατόπεδο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρού.

Αρχικά ήταν υ «υπόθεση» Μπακασέτα, με τον πρώην παίκτη του Ιστορικού να συμφωνεί πίσω από την «πλάτη» της διοίκησης με την ΑΕΚ και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν αγνοία των κυανέρυθρων συζητούσε και συμφώνησε (προφορικά) με τον Ολυμπιακό!

Πολλοί θα περίμεναν πως αυτά τα γεγονότα θα ήταν αρκετά για να αποδιοργανώσουν την διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν φοβερά αντανακλαστικά και αντέδρασαν άμεσα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.

Με τον Μπακασέτα οι υπεύθυνοι της διοίκησης δεν είπαν το «ναι» στην αρχική αστεία πρόταση της ΑΕΚ, ενημερώνοντας τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν θα πουλήσουν τον παίκτη σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Έτσι και έγινε, οι πρώτες προσφορές της ΑΕΚ απορρίφτηκαν και εν τέλει οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την μεταγραφή με ένα πόσο που άγγιζε τα 400.000 ευρώ.

Όσον αφορά το θέμα με τον Ουζουνίδη, η αλήθεια είναι πως στον Πανιώνιο δεν περίμεναν τέτοια συμπεριφορά από τον 47χρονο τεχνικό. Όπως ανέφεραν οι κυανέρυθροι, ο Ουζουνίδης δεν απάνταγε στο κινητό του για δύο ημέρες, όπου διαπραγματευόταν με τον ΟΣΦΠ. Μετά, το μεγάλο τους παράπονο ήταν ότι δεν παραιτήθηκε όταν «χάλασε» η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Έτσι προχώρησαν σε καταγγελία σύμβασης, προκειμένου να μη χρειαστεί να δώσουν αποζημίωση στον έμπειρο προπονητή και φυσικά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φέρουν ξανά την ηρεμία στο κυανέρυθρο στρατόπεδο.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα αργότερα η διοίκηση έρχεται σε συμφωνία με τον αξιόλογο τεχνικό Μιλόγεβιτς και λίγο αργότερα κάνει το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Ν’ Γκογκ!

Φυσικά, προηγουμένως είχε φροντίσει να καλύψει το κενό του Μπακασέτα με τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή Μασούντ, ενώ πολύ καλές θεωρούνται και οι μεταγραφές των Μπεν, Ολαϊτάν, Αντωνιάδη, Φούντα. Παράλληλα, οι προσθήκες των Σαββίδη, Κρητικού, Γκουιότα και Θεοδωρόπουλου κάνουν ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα, το ρόστερ της οποίας είναι «γεμάτο».

Είναι, λοιπόν, ή δεν είναι για όσκαρ τα αντανακλαστικά που έδειξε φέτος το Καλοκαίρι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

ΥΓ: Καλά τα μεγάλα λόγια μέσα από τα social media, για τις μεταγραφές, αλλά ακόμη καλύτερο θα ήταν να αγοράσει ο κόσμος το εισιτήριο διαρκείας του. Έτσι θα δείξει την ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και φυσικά έτσι θα στηρίξει σημαντικά τον σύλλογο! Όλοι διαρκείας!!!

ΥΓ1: Πολύ αυστηρή ήταν η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη. Όταν σε ένα γήπεδο, που ολόκληρη την χρονιά δεν έγινε το παραμικρό -ακόμη και σε αγώνα με φιλοξενούμενους οπαδούς- δεν μπορείς να τιμωρείς τον σύλλογο κλείνοντας του τις εξέδρες, μόνο και μόνο για δύο μπουκάλια που έπεσαν στην τελευταία αγωνιστική των play off! Σε άλλες έδρες είχαμε την ίδια τιμωρία, αλλά με επανειλημμένα τέτοια γεγονότα…

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια