Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιάκος: «Ευλογημένος που υπηρέτησα τον Πανιώνιο»

Ευλογημένος τόνισε πως νιώθει ο Γιώργος Τσιάκος που αγωνίστηκε και υπήρξε αρχηγός του Πανιωνίου, στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας τ...

Ευλογημένος τόνισε πως νιώθει ο Γιώργος Τσιάκος που αγωνίστηκε και υπήρξε αρχηγός του Πανιωνίου, στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του.

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Ιστορικό τη νέα σεζόν, δήλωσε -μέσω του panionianea.gr- πως αποτέλεσε τιμή για εκείνουν που υπηρέτησε τον Πανιώνιο, ενώ ευχαριστήσε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την στήριξαν για την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσιάκου στα panionianea.gr:

«Ήταν τιμή μου και νιώθω ευλογημένος που υπηρέτησα τον Πανιώνιο στην πιο δύσκολη του στιγμή και βοήθησα να ξεκινήσει η επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει. Επίσης είμαι ευγνώμων που ήμουν αρχηγός σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Πανιώνιος.

Φυσικά, νιώθω περήφανος για όλους εσάς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον κόσμο που δεν μας αφήσατε μόνους ποτέ και χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε!

Ευχαριστώ τους Πάνθηρες για την δυναμική τους παρουσία πάντα, τον κόσμο, τους προπονητές,, τους συμπαίκτες μου και τον Ερασιτέχνη που ήταν όσο πιο κοντά μπορούσε στην ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο του Ιστορικού.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, εις το επανιδείν…»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια