Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι μας άρεσε από τον Πανιώνιο…

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος κόντρα στον Λεβαδειακό (0-1) και τα panionianea.gr αναφέρουν όσα είδαμε και...

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος κόντρα στον Λεβαδειακό (0-1) και τα panionianea.gr αναφέρουν όσα είδαμε και μας άρεσαν από τους κυανέρυθρους.

***Αν και είναι νωρίς ακόμα, ο Πανιώνιος είχε πολύ καλήκυκλοφορία της μπάλας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, παρά το γεγονός πως ακόμα αν και δεν υπάρχουν τα δυο εξτρέμ και το δεκάρι, που αναμένεται να αποκτηθούν.

***Αμυντικά η ομάδα είναι όπως πέρυσι και σιγά- σιγά θα φανεί η δουλειά του Ουζουνίδη. Χαρακτηριστικό είναι ότι το γκολ προήλθε από κόρνερ και η άμυνα δεν χρειάστηκε ουσιαστικά να επέμβει σε όλο το παιχνίδι.

***Θετικότατη εικόνα από τους «μικρούς» Βουκελάτο και Κερασίδη. Έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν ευκαιρίες και να γίνουν το μέλλον του Πανιωνίου.

***Εξαιρετικά δραστήριος, δυνατός και μυαλωμένος στο παιχνίδι του ο Μπεν. Στο πρώτο ημίχρονο έτρεξε, έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και δείχνει με το «καλημέρα» ότι θα είναι από τα ατού του Πανιωνίου φέτος.

***Σαββίης. Ένας παίχτης που από το πρώτο φιλικό δείχνει γιατί "έτρεξε" ο Πανιώνιος να τον αποκτήσει.. Δυνατός στις μονομαχίες στο κέντρο, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ξέρει μπάλα και βάζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ουζουνίδη ενόψει της νέας σεζόν.

***Ιδιαίτερα καλή παρουσία από τον Τασουλή. Σίγουρα πιο έμπειρος φέτος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σταθερός αμυντικά στο φιλικό και με καλά ανεβάσματα στην επίθεση. Άκομη ένας ωραίος πονοκέφαλος για τον προπονητή.

***Γκιοατά, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Δεν έπαιξε πολύ στο παιχνίδι, περίπου 25-30 λεπτά και δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. Δεν γίνεται όμως να μην αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του. Τρομερά φυσικά προσόντα, ψηλός, δυνατός, απροσπέλαστος στα «ψηλά» και βλέπει γήπεδο. Ένα σεντερ μπακ που αν λειτουργήσει σωστά στην ομάδα μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην κυανέρυθρη άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια