Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ξεκινάμε με όρεξη και φιλοδοξίες» (photos)

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης. Ο νεαρός τεχνικός...

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει με όρεξη για δουλειά από το τιμ του συλλόγου, ενώ επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr:

«Ξεκινάμε μία καινούργια χρονιά γεμάτη με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες για το καλύτερο δυνατό τόσο των παιδιών όσο και για τον σύλλογο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή τη στιγμή 8 παιδιά της περσινής ομάδας Κ20 βρίσκονται στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση και με την νέα γενιά παιχτών που έχουμε.

Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, είμαστε στην διαδικασία δοκιμής αρκετών παιδιών και παράλληλα αξιολογούμε τα παιδιά που βρίσκονται μαζί μας αρκετό διάστημα. Πιστεύω σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα, να έχουμε καλή δουλειά όλο το τιμ με όρεξη και μεράκι και οι παίκτες μας να συγκεντρωθούν στην δουλειά τους, να μην έχουν άγχος και σίγουρα θα μπορούν να δείξουν την αξία τους».

Δείτε φωτογραφίες της ομάδας από την προπόνηση στη Νέα Σμύρνη, μέσα από τον φακό του panionianea.gr.











Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια