Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από την Νέα Σμύρνη (photos)

***Μέσα στην ζέστη, εντός Καλοκαιριού και οι θύρες 5-6 της Νέας Σμύρνης γέμισαν από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Διοίκηση, τεχνικό τιμ κ...

***Μέσα στην ζέστη, εντός Καλοκαιριού και οι θύρες 5-6 της Νέας Σμύρνης γέμισαν από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες εμφανώς χαρούμενοι από την παρουσία του κόσμου «χάζευαν» την εξέδρα .

***Μετά το τέλος του αγιασμού ακούστηκε αρχικά από τα ηχεία του γηπέδου το έως τώρα ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν και εν συνεχεία η ακόλουθη ατάκα: «Άλλες τρεις μεταγραφές θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως». Όπως είναι λογικό αμέσως άρχισε να ρωτάει για ποιους «χτυπάει η καμπάνα»!

***Κατά το άκουσμα του ρόστερ δεν αναφέρθηκαν οι Ποζατζίδης και Μπούζας, με τον πρώτο να έχει λύσει το συμβόλαιό του και τον δεύτερο να είναι σε συζητήσεις.

***Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Από την μεριά του ο Ιρανός έκανε μία υπόκλιση στον κόσμο και τους ευχαρίστησε!

***Ανσαριφάρντ, Μπεν και Σαββίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση, ενώ ο Ουζουνίδης έκανε συνεχώς παρατηρήσεις. «Τι βγαίνεις έτσι σαν μπαλαρίνα με το πόδι;» ήταν μία από τις απολαυστικές ατάκες του, ενώ σε μία άλλη, είπε το ακόλουθο: «Πείτε μου τι κάνατε τώρα; Έχει καταλάβει; Γίνεται να βγαίνουν τρεις μόνοι τους; Μήπως να σας βγάλουμε καμιά φωτογραφία;»...

*** Ο Καμερουνέζος Ζερόμ Γκιοατά έφτασε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κατά την διάρκεια του
Αγιασμού, αφού πρώτα είχε συμφωνήσει διετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και μη χάνοντας χρόνο πήρε μέρος στην προπόνηση.

***Για το θέμα του Μπρούνο Χαλκιαδάκη ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη, δηλώνοντας άγνοια για το τι θα γίνει. Από τους ανθρώπους του Πανιωνίου έλεγαν πως «… θα τον περιμένουμε να έρθει, θα του επιβληθεί ένα πρόστιμο και θα μείνει φέτος ο παίκτης». Αναμένουμε λοιπόν τι θα γίνει…

***Οι νεοαποκτηθείς και ειδικά οι ξένοι φάνηκε να μην περίμεναν τόσο έντονη παρουσία από τον κόσμο, με το βλέμμα τους να είναι συνεχώς στην εξέδρα και στις εκδηλώσεις των φιλάθλων της ομάδας.

***Τα έργα στο γήπεδο προχωρούν και πραγματικά γίνεται εξαιρετική δουλειά...

***Ο Μπεν με τον Γκιοατά "έδεσαν" από την αρχή, καθώς μίλαγαν μαζί αρκετά κατά την διάρκεια της προπόνησης.

***Στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής της Κ20 Δημήτρης Κοροπούλης, ο οποίος και μίλησε τόσο με τον Γιάννη Παυλόπουλο όσο και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

***Ο Ιερέας που έκανε τον Αγιασμό ευχήθηκε στην ομάδα υγεία και να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την περσινή. Ενημερωμένος...

*Τα panionianea.gr βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και σας μετέφεραν πρώτα όλα όσα έγιναν και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε φωτογραφίες από τον Αγιασμό και την προπόνηση, μέσα από τον φακό του panionianea.gr














Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια