Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο και... μεταγραφή! (photos)

Παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Συμφώνησε και προ...

Παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Συμφώνησε και προπόνηθηκε ο Γκιοατά.

Διοίκηση, τεχνικό τον, παίκτες και κόσμος έδωσαν το "παρών", με τους κυανέρυθρους να παρουσιάζουν και τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα: Μάριος Αντωνιάδης, Μοχάμεντ Μπεν, Καν Σεχίτ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, αλλά και τον Ζερόμ Γκιοατά.

Ο τελευταίος είναι Καμερουνέζος αμυντικός, είναι 21 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Τουρ, Βαλενσιέν και Νιμ σε επαγγελματικό επίπεδό.

Ο παίκτης συμφώνησε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας, μετά το τέλος του αγιασμού.

Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου μπροστά στον κόσμο του συλλόγου, που έδωσε βροντερό «παρών» στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, γεμίζοντας τις θύρες 5-6.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου τόνισαν πως περιμένουν και φέτος από την ομάδα να πραγματοποιήσει μία ανάλογη πορεία με πέρυσι, χωρίς τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους του Ιστορικού, ενώ την αποθέωση γνώρισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος από την μεριά του υποκλίθηκε στον κόσμο.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια