Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φούντας στα panionianea.gr: «O Ιστορικός εκεί που αξίζει...»

Για την επιστροφή του στον Ιστορικό μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 21χρονος εξτρέμ ανακοινώθηκε και επί...

Για την επιστροφή του στον Ιστορικό μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο 21χρονος εξτρέμ ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Πανιώνιος και μιλώντας στα panionianea.gr εξέφρασε την χαρά του που θα ξαναφορέσει την κυανέρυθρη φανέλα.

Αρχικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Επιστρέφω με πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα και όλοι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε τον ιστορικό εκεί που του αξίζει να βρίσκεται».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πει το «ναι» στον Πανιώνιο, εξήγησε:

«Αρχικά ότι είναι μια ομάδα με έντονο Ελληνικό στοιχείο, με ανθρώπους που αγαπάνε και στηρίζουν την ομάδα και με έναν Έλληνα προπονητή έμπειρο και άριστο επαγγελματία που θέλει να βοηθάει τα νέα παιδιά. Νομίζω αυτά είναι αρκετά για να πει κάποιος το ναι».

Τέλος, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Ιστορικού:

«Θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας, μέσα από τα panionianea.gr, ότι τους θέλουμε δίπλα μας γιατί αυτοί μας δίνουν περισσότερη ώθηση για την επιτυχία. Ο κόσμος του Πανιώνιου βρίσκεται παντού και στηρίζει την ομάδα με κάθε τρόπο και ευελπιστώ πως θα τους κάνουμε χαρούμενους».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια