Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει και για Σπυρόπουλο!

Μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου, ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία ακόμη σημαντική προσθήκ...

Μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου, ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Αναστάση Σπυρόπουλο, με τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr- οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις (θετικές) μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ύψος 2,05 εκατοστών είναι γνωστός στον κόσμο του Ιστορικού, καθώς το 2012 είχε ενταχθεί στο ρόστερ του Πανιωνίου, πανηγυρίζοντας μάλιστα το 2014 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με τον σύλλογο, όντας μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά. Εκείνη την σεζόν είχε πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στην Basket League, παίζοντας σε δύο αγώνες.

Την σεζόν 2014-15 είχε ενεργό ρόλο στον Πανιώνιο, μετρώντας 24 συμμετοχές, 1.5 πόντους κατά μέσο όρο και ισάριθμα ριμπάουντ. Η καλύτερη του εμφάνιση ήταν  9/5/15 στον αγώνα με την Α.Ε.Ν.Κ. σκοράροντας 11 πόντους, ενώ είχε δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και μία τάπα.

Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Δούκα στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ υπήρξε μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια