Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίγες... πινελιές ακόμα!

Οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίζονται και πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία για να ολοκληρωθούν. Οι κυανέρυθροι...

Οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίζονται και πλέον έχουν μπει στην τελική τους ευθεία για να ολοκληρωθούν.

Οι κυανέρυθροι έχουν δώσει πλέον μία νέα ανανεωμένη εικόνα στην έδρα του Ιστορικού και μένουν λίγες ακόμα πινελιές για να ολοκληρωθεί το «λίφτινγκ» στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει απομείνει το βάψιμο στο κομμάτι της εξέδρας όπου βρίσκεται η Θύρα 1, ενώ μετά τον φιλικό αγώνα με την Λάρισα θα μπει κι άλλο τσιμεντόχρωμα σε όλη την απέναντι εξέδρα (Θύρες 1-2-3).

Επίσης, θα γίνουν κάποιες μικροεργασίες ακόμα στα αποδυτήρια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια χορηγία προς την ΠΑΕ για την αλλαγή σκεπάστρου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε τώρα τις εργασίες που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Και δεν είναι λίγες…

Τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει μορφή. Έχουν μεγαλώσει σε μεγάλο βαθμό ενώ πλέον υπάρχουν και περισσότερες παροχές (αίθουσα μασάζ, σάουνα, τζακούζι, καινούργια μπάνια) τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους.

Ανακαίνιση έγινε και στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ ιδιαίτερα όμορφη είναι και η νέα αίθουσα ελέγχου ντόπινγκ.

Από εκεί και πέρα, η νέα αίθουσα Τύπου μεταφέρθηκε στον χώρο που βρισκόντουσαν τα γραφεία της ΠΑΕ, με την νέα της μορφή να είναι σαφώς πολύ πιο σύγχρονη. Εργασίες έγιναν και στα δημοσιογραφικά θεωρία, που ανακαινίστηκαν κι αυτά.

Όσον αφορά τις εξέδρες, σε όλες τις Θύρες έχουν γίνει πολλές βελτιωτικές αλλαγές. Έχουν βαφτεί τα καθίσματα, έχουν τοποθετηθεί νέα εκεί που δεν υπήρχαν, ενώ έχει γίνει ριζική ανακατασκευή στις τουαλέτες κάθε Θύρας. Παράλληλα εκεί όπου δεν υπήρχαν, δημιουργήθηκαν και γυναικείες τουαλέτες.

Επίσης, σε κάθε θύρα γίνεται συντήρηση του φωτισμού για την ασφάλεια των θεατών, ενώ εικόνα θα αλλάξει και η αίθουσα VIP «Ν. Πετζαρόπουλος» όπου και εκεί γίνεται η απαραίτητη ανακαίνιση.

Τα έργα, λοιπόν, είναι πολλά και πλέον μένουν λίγα ακόμη πράγματα (τα αναφέραμε στην αρχή του άρθρου) για να ολοκληρωθεί η νέα εικόνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια