Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουζινός: «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Πανιώνιος»

Σήκωσαν… μανίκια στην Κ17 και ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδ...

Σήκωσαν… μανίκια στην Κ17 και ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Γιάννης Παυλόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κουζινός είχαν τις πρώτες τους ομιλίες προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ και τους ενημέρωσαν για το πρόγραμαμ της προετοιμασίας.

Αρχικά οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, σε δύο γκρουπ και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί στο Σοφικό Κορινθίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κουζινός, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr για το φετινό ξεκίνημα του τμήματος, αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά είπε…

Για τη νέα σεζόν: «Οι προσδοκίες είναι όπως κάθε χρόνο. Ξεκινάμε με ένα καινούργιο γκρουπ παιδιών που δεν έχουμε μία καθαρή εικόνα σε μεγάλο βαθμό για τις ικανότητες τους και το τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκινάνε μαζί μας, τα έχουμε αξιολογήσει σε έναν μεγάλο βαθμό και προσπαθούμε πάλι να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, αυτός είναι και το στόχος. Θέλουμε υψηλούς στόχους και από εκεί και μετά είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά για επόμενο επίπεδο, αυτό της Κ20».

Για τους φετινούς στόχους: «Ο Πανιώνιος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να φτάσει στην μεγαλύτερη διάκριση, που είναι η είσοδος στα play off. Αυτός ο στόχος είναι και για φέτος. Έτσι κινούμαστε κάθε χρονιά και ελπίζω πως και φέτος θα τα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το τεχνικό τιμ: «Το προπονητικό τιμ δεν αλλάζει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά μας, που γίνεσαι όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. Είμαστε τρία χρονιά μαζί. Φέτος θα είναι και ο Αντώνης Μανίκας που θα δώσει βοήθεια στους τερματοφύλακες μας».

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Κουζινός

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Νίκος Καρτατζόγλου, Αντώνης Μανίκας

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νίκος Λάρδας

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: Βαγγέλης Τσέλιγκας

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Μιχάλης Ζιώγκας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια