Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με «τριάρα»! (video)

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Πανιώνιος στο φιλικό της Παρασκευής (22/07) κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου επικράτησε άνετα με 3-1....

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Πανιώνιος στο φιλικό της Παρασκευής (22/07) κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου επικράτησε άνετα με 3-1.

Οι κυανέρυθροι ήταν ισοπεδωτικοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πέτυχαν και τα τρία τέρματα τους, ενώ ήταν και πολύ δραστήριοι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παρατάσσει ουσιαστικά μία διαφορετική ενδεκάδα.

Πρώτο γκολ του Μπεν με τα κυανέρυθρα, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα και πρώτη συμμετοχή του Ολαϊτάν με την φανέλα του Ιστορικού.

Ο αγώνας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε την ομάδα με τους εξής 11: Θεοδωρόπουλος, Βαλ. Βλάχος, Ρισβάνης, Γκουιοτά, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μασούρας, Μπεν, Ολαϊτάν

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλο του στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Γιώργος Μασούρας έκανε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού, αναγκάζοντας τον Μιλιάζες να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Οι κυανέρυθροι συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς και στο 17’ ευτύχισαν να φτάσουν και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος. Μασούρας και Μπεν έπαιξαν ιδανικά το «1-2», ο δεύτερος έκανε τη σέντρα και ο Κόρμπος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Η κυριαρχία του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά. Ο Ιστορικός ήταν ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και στο 27’ έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ.

Ο Σαββίδης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού και τροφοδότησε τον Ολαϊτάν. Αυτός προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα των αντιπάλων ο οποίος αρχικά έδιωξε. Ο Ολαϊτάν πήρε εκ νέου την μπάλα και τροφοδότησε τον Μπεν, ο οποίος με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στο «γάμα» της εστίας του Λεβαδειακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός παρατάχθηκε με μία διαφορετική ενδεκάδα, καθώς στον αγωνιστικό χώρο παρέμειναν μόνο οι Θεοδωρόπουλος, Μασούρας (αντικαταστάθηκε από τον Μπλέτσα στο 85’)..

Αναλυτικά οι 11 της «επανάληψης»: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κ. Βλάχος, Οικονόμου, Τασουλής, Πινιώτης, Πατσατζόγλου, Βουκελάτος, Έρντι, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Όπως είναι λογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών, με τον Πανιώνιο πάντως παρά τις πολλές αλλαγές να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας το υπέρ του αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 87’ με κεφαλιά του Μάγκα.

Τελικό σκορ στο φιλικό, λοιπόν, 3-1 για τον Πανιώνιο, ο οποίος παρουσίασε πολύ καλή εικόνα.

Στους διακριθέντες του αγώνα μπορούμε να πούμε πως ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και ο Μοχάμεντ Μπεν, που ήταν ιδιαιίτερα κινητικός και μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Καλή παρουσία επίσης ο Σαββίδης στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ολαϊτάν στην επίθεση. Στην "επανάληψη" οι νεαροί Βουκελάτος και Πινιώτης έδειξαν πολύ καλή εικόνα.

Δείτε εδώ το πολύ όμροφο γκολ του Μπεν

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια