Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στην... βάση!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (23/07) ο Πανιώνιος, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπεν...

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (23/07) ο Πανιώνιος, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.

Οι κυανέρυθροι αναχώρησαν από την πόλη της Ευρυτανίας και πλέον βρίσκονται ξανά στην... βάση τους, με την προετοιμασία να συνεχίζεται στην Αθήνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Κυριακή (24/07) και από Δευτέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και η ανανέωση των παλαιών θα συνεχιστεί κανονικά την Κυριακή 24 Ιουλίου. Για το σκοπό αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36, Νέα Σμύρνη) θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και τις 17:00.

Υπενθυμίζεται πως για τους παλαιούς κατόχους, το δικαίωμα ανανέωσης με την ίδια θέση έχει παραταθεί μέχρι τις 27 Ιουλίου. Ολοι οι κάτοχοι διαρκείας, θα παραλαμβάνουν από την Δευτέρα 25 Ιουλίου, τις εκπτωτικές κάρτες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι οποίες θα ισχύσουν σε επιλεγμένα καταστήματα και όχι μόνο της Νέας Σμύρνης.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, το ωράριο πώλησης διαρκείας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Πωλήσεις και ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας γίνονται και μέσω του www.viva.gr, αλλά και στα καταστήματα PUBLIC».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια